Haukelibakken 18

Haukelibakken 18

Prisantydning 16.800.000,-
Omkostninger 213.842,-
Totalpris 17.013.842,-
Byggeår 2022
Soverom 3
Boligtype Enebolig
Eierform Eierseksjon

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    978m2
  • Bruksareal
    194m2

Kort om eiendommen

SLEMDAL - Moderne og innholdsrik enebolig. Vestvendt hage. Garasje. Bi-inngang. Overt. Q3 2023. Hyggelig nabolag. Salg av kontrakt

Høydepunkter

Velkommen til Haukelibakken 18.

Dette er salg av en flott enebolig under oppføring, antatt ferdigstillelse er Q3 2023. Beliggenheten er tilbaketrukket og skjermet, samtidig er det kort avstand til Slemdal senter, skoler og offentlig transportmuligheter.

Boligen får et moderne og tidløst uttrykk, med en god og gjennomtenkt etasje-/romfordeling. Det er rikelig med vindusflater som skaper lyse rom, samtidig som boligen får bruksrett til sin del av hagen som innbyr til lek og rekreasjon.

- Kjøkkeninnredning leveres av Studio Sigdal
- Fliser fra produktserien Minos fra Pavigrés på bad/vaskerom
- Elko Plus på brytere og kontakter
- Bi-inngang til u. etasjen
- Bilheis (2 biler)
- Bygges iht. TEK17
- 3 (4) soverom i 2. etasje
- Totalt 4 baderom + vaskerom
- Salg av kontraktsposisjon

Beliggenhet

Haukelibakken 18 ligger fint til mellom Vinderen og Slemdal. Dette er et meget attraktivt og familievennlig boligområde med nærhet til skog og mark, så vel som de mer urbane fasiliteter. Her bor du i et barnevennlig område i et veletablert villastrøk. Kort vei til Slemdal skole og barnehager i nærmiljøet.

Nærhet til både Slemdal og Vinderen sentrum hvor det finnes en rekke servicetilbud som ulike dagligvareforretninger, restauranter, kaféer, treningssenter, sportsforretning, vinmonopol m.m.

Gode kollektivmuligheter i område med umiddelbar nærhet til bussholdeplassen Grimelundsveien hvor bussens linje 46 tar deg til Majorstuen eller Ullerntoppen. Videre er det enkel tilgang til T-bane fra Slemdal stasjon hvor Linje 1 / Frognerseterbanen tar deg raskt til sentrum eller til Frognerseteren. Skal du ut og reise fra Gardermoen kan du ta flybussen fra Gaustad (på Ring 3).

Megler

Portrettbilde av Trond Larsen

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Trond på e-post
tl@sem-johnsen.no

Kontakt Trond på telefon
95 90 84 88

Trond har jobbet som eiendomsmegler siden 2005, primært med markedet i Oslo og Viken. Han bistår privatpersoner med salg av deres hjem, samt fritidseiendommer til fjells og ved sjøen. I tillegg har han god kunnskap og erfaring med å bistå profesjonelle eiendomsaktører med salg av prosjekter – alt fra mindre utbygging, til de større prosjektene.

Trond har lang erfaring som eiendomsmegler og fremstår svært sikker i utførelsen. Dette inngir trygghet for boligselger og boligkjøper. Han er kunnskapsrik, saklig og tydelig, samt alltid tilgjengelig for spørsmål og enkel å samarbeide med.

En salgsprosess varierer fra eiendom til eiendom og han er veldig opptatt av å skreddersy prosessen til hver enkelt eiendom. Han tar aldri lett på et oppdrag og vil underveis i prosessen gi råd og anbefalinger som han mener er optimale for oppdragsgiver. Salg (og kjøp) av et hjem er for de fleste av oss en meget stor prosess, hva gjelder tid/krefter, men også av økonomisk art. Hans rolle er å jobbe aktivt for selger slik at selger oppnår en høyest mulig salgspris, samt får en trygg og ryddig prosess underveis.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Haukelibakken 18? Klikk her