Haukelibakken 18

Haukelibakken 18

Prisantydning 17.500.000,-
Omkostninger 213.842,-
Totalpris 17.713.842,-
Byggeår 2022
Soverom 3
Boligtype Enebolig
Eierform Eierseksjon

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    978m2
  • Bruksareal
    194m2

Kort om eiendommen

SLEMDAL - Moderne enebolig i familievennlig område. Vestvendt hage. Garasje. Bi-inngang. Overt. Q1 2023. Salg av kontrakt.

Høydepunkter

Velkommen til Haukelibakken 18.

Dette er salg av en flott enebolig under oppføring, antatt ferdigstillelse er Q1 2023. Beliggenheten er tilbaketrukket og skjermet, samtidig er det kort avstand til Slemdal senter, skoler og offentlig transportmuligheter.

Boligen får et moderne og tidløst uttrykk, med en god og gjennomtenkt etasje-/romfordeling. Det er rikelig med vindusflater som skaper lyse rom, samtidig som boligen får bruksrett til sin del av hagen som innbyr til lek og rekreasjon.

- Kjøkkeninnredning leveres av Studio Sigdal
- Fliser fra produktserien Minos fra Pavigrés på bad/vaskerom
- Elko Plus på brytere og kontakter
- Bi-inngang til u. etasjen
- Bilheis (2 biler)
- Bygges iht. TEK17
- 3 (4) soverom i 2. etasje
- Totalt 4 baderom + vaskerom
- Tilvalgsmuligheter frem til 01.08.2022
- Salg av kontraktsposisjon

Beliggenhet

Haukelibakken 18 ligger fint til mellom Vinderen og Slemdal. Dette er et meget attraktivt og familievennlig boligområde med nærhet til skog og mark, så vel som de mer urbane fasiliteter. Her bor du i et barnevennlig område i et veletablert villastrøk. Kort vei til Slemdal skole og barnehager i nærmiljøet.

Nærhet til både Slemdal og Vinderen sentrum hvor det finnes en rekke servicetilbud som ulike dagligvareforretninger, restauranter, kaféer, treningssenter, sportsforretning, vinmonopol m.m.

Gode kollektivmuligheter i område med umiddelbar nærhet til bussholdeplassen Grimelundsveien hvor bussens linje 46 tar deg til Majorstuen eller Ullerntoppen. Videre er det enkel tilgang til T-bane fra Slemdal stasjon hvor Linje 1 / Frognerseterbanen tar deg raskt til sentrum eller til Frognerseteren. Skal du ut og reise fra Gardermoen kan du ta flybussen fra Gaustad (på Ring 3).

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Haukelibakken 18? Klikk her