HEIMDALSVEIEN 10

HEIMDALSVEIEN 10

Prisantydning 17.700.000,-
Omkostninger 431.842,-
Totalpris 18.131.842,-
P-rom 324m2
Byggeår 1937
Soverom 6
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Megler: Caroline S. Stensrød

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    1907m2
  • Bruksareal
    338m2
  • Ligningsverdi
    3.141.796,-

Kort om eiendommen

JAR - Innholdsrik, hel tomannsbolig - Usjenert i blindvei - Utsikt -Dobbelgarasje -3 nye bad - Moderniseringsbehov - Bergvarme

Høydepunkter

Velkommen til Heimdalsveien 10.

Romslig, hel tomannsbolig med solrik og barnevennlig beliggenhet innerst i en blindvei. Mange bruksmuligheter og stor usjenert hage.

Eier har foretatt omfattende oppgraderinger i form av bergvarme og vannbåren varme i underetasjen, tre nyoppussede bad samt hybeleilighet i undereetasjen. Ny, stor garasje og gjerder rundt eiendommen med automatisk port. Stort potensiale for fullføring av overflateoppussing - her kan du oppfylle boligdrømmen!
Energieffektiv bolig med bergvarme
Kjeller med egen inngang
3 av baderommene er pusset opp
Dobbeltgarasje
Steinlagt gårdsplass med varmeslynger
Inngjerdet eiendom med automatisk port
Stor tomt på 1907m2 innerst i blindvei
Store vindusflater
Usjenert og langstrakt utsikt
Peis

Beliggenhet

Enebolig med ettertraktet beliggenhet i rolig villavei på Jar i svært barnevennlige omgivelser. Solrik og naturskjønn hage. Eiendommen ligger i en trafikkstille blindgate. Gangavstand til skoler og barnehager.

Fra eiendommen er det gangavstand til Bekkestua og Stabekk med diverse forretninger, hyggelige spisesteder, treningssenter m.m. Jarhuset ligger også en spasertur unna, her finner du Meny, Brødbakerne med deilige bakervarer, apotek og blomsterbutikk m.m. For ytterligere servicetilbud er det kort vei til handlesenteret CC Vest med et bredt servicetilbud.

Få minutters gange til naturskjønne rekreasjonsområder med idylliske Tjernsrudtjernet og Jarmyra like ved boligen. Ca. 15 minutters gange til Lysakerelven som tar deg ned til sjøen ved Lysaker eller opp til Bogstadvannet og videre innover i marka. Nærområdet byr på en rekke muligheter for fritidsaktiviteter, med bl.a. fotballbaner, ishall, skøytebaner, svømmehall, golfbaner og Fossum idrettsanlegg i kort avstand fra eiendommen.

Megler

Portrettbilde av Caroline S. Stensrød

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Kontakt Caroline på e-post
css@sem-johnsen.no

Kontakt Caroline på telefon
47 03 57 19

Caroline er født og oppvokst i Oslo og har god kjennskap til hele byen.

Caroline har vært i bransjen i ti år og har bred erfaring med salg av bruktboliger i hele byen og spesielt leiligheter i de sentrumsnære bydelene. Caroline begynte i Sem & Johnsen i 2021 og har tidligere jobbet som eiendomsmegler, daglig leder og fagansvarlig i annet selskap.

Hun er personlig engasjert gjennom hele salgsprosessen, noe som gjør at kundene kommer tilbake.
Ærlig er en av verdiene til Sem & Johnsen og dette tar hun med seg inn i salgsprosessen. Hun vurderer alle salg som det skulle vært hennes egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.