HEKKVEIEN 20

HEKKVEIEN 20

Prisantydning 5.400.000,-
Omkostninger 152.242,-
Totalpris 5.561.095,-
P-rom 63m2
Byggeår 1994
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Megler: Caroline S. Stensrød

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.525,-
 • Fellesformue
  608,-
 • Fellesgjeld
  8.853,-
 • Ligningsverdi
  1.250.569,-

Kort om eiendommen

CARL BERNER/FRYDENBERG - Hyggelig 4-roms hjørneleilighet med vestvendt, romslig balkong på 5,5 kvm - Garasjeplass medfølger - Heis

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet tilbaketrukket mellom Frydenberg og Carl Berner i bydel Grünerløkka. Fra boligen er det gangavstand til et bredt utvalg av servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Dette er en perfekt beliggenhet for de som ønsker å bo sentralt med nærhet til urbant byliv, samtidig med nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder.

Nærområdet har hatt en positiv utvikling med Carl Berner Torg og Pengeskaps fabrikken som har ført til at nye og spennende servicetilbud etablerer seg. I den nye Carl Berner passasjen finnes Vinmonopolet, apotek, Kiwi, blomsterhandel m.m. . I tillegg har Carl Berner torg åpnet med blomsterhandel, Kaffebrenneriet, Coop Mega, apotek og restaurant. Av dagligvarebutikker finnes bl.a. Coop, døgnåpen Joker (hele døgnet 365 dager i året)Kiwi og Rema 1000. Gangavstand til Grünerløkka som har mange hyggelige kafeer, restauranter og utesteder.

Leiligheten ligger like ved Ola Narr-parken med flott utsikt over hele byen. Øverst i Ola Narr parken ligger ett av Oslos flotteste utsiktspunkter med fantastisk utsikt over sentrum.. For øvrig kan man fint benytte seg av andre parker i nærhet som Tøyenparken, Botanisk hage eller Sofienbergparken ved en gåtur. Av attraksjoner ligger Tøyenbadet kun 10 minutters gange fra boligen, som foreløpig er under oppføring og skal ferdigstilles sommeren 2023.

Carl Berner er et kollektivt knutepunkt som tar deg enkelt til nesten alle kanter av Oslo. Det er kun en kort spasertur ned til T-banen med linje 5 Ringen og 5 Vestli/Sognsvann. Flere bussruter og nattbuss samt trikk og flybuss i området. På Tøyen stasjon går Gjøvikbanen som gir en enkel tilkomst til Nordmarka/Lillomarka.

Matrikkel

Gnr. 126 bnr. 38 snr. 4 orgnr. 984034792 i Oslo kommune

Megler

Portrettbilde av Caroline S. Stensrød

Caroline S. Stensrød

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Kontakt Caroline på e-post
css@sem-johnsen.no

Kontakt Caroline på telefon
47 03 57 19

Caroline er født og oppvokst i Oslo og har god kjennskap til hele byen.

Caroline har vært i bransjen i ti år og har bred erfaring med salg av bruktboliger i hele byen og spesielt leiligheter i de sentrumsnære bydelene. Caroline begynte i Sem & Johnsen i 2021 og har tidligere jobbet som eiendomsmegler, daglig leder og fagansvarlig i annet selskap.

Hun er personlig engasjert gjennom hele salgsprosessen, noe som gjør at kundene kommer tilbake.
Ærlig er en av verdiene til Sem & Johnsen og dette tar hun med seg inn i salgsprosessen. Hun vurderer alle salg som det skulle vært hennes egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.