Hoffsveien 10C

Hoffsveien 10C

Prisantydning 8.500.000,-
Omkostninger 216.336,-
Totalpris 8.716.336,-
P-rom 79m2
Byggeår 2016
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

André Volberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: André Volberg

Anniken Johnsen

Eiendomsmegler/ Jurist/ Partner

Megler: Anniken Johnsen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.039,-
 • Fellesformue
  7.866,-
 • Ligningsverdi
  1.911.451,-
 • Energimerke
  E – mørkegrønn

Kort om eiendommen

HOFF / HARBITZ TORG / SKØYEN - Moderne, gj. gående 4-roms endeleil. Oppf. 2016. Heis. 3 soverom. Vestvendt balkong. Garasjeplass i kjeller. Rolig bel.

Høydepunkter

Arealeffektiv leilighet fra 2016
3 gode soverom
Moderne innredning fra HTH med integrerte hvitevarer
Pent flislagt bad
Fine lyse parkettgulv, gulvvarme i alle oppholdsrom
Praktisk innvendig omkledningsrom/bod
Gulvvarme i alle oppholdsrom
Vestvendt balkong, ettermiddagssol, ca. kl. 21.00 (sommer). Hyggelig utsyn
Svalgang med morgensol (se bilde)
Heis
Varmtvann og fjernvarme inkl. i fellesutg.
En garasjeplass i lukket garasjeanlegg i kjeller, el-billader
Romslig kjellerbod
Felles praktisk sykkelbod

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet på Hoff som er et spennende område i god og positiv vekst. Her bor man sentralt, med kort vei til nærbutikk, shoppingfasiliteter, offentlig transport og herlige tur- og rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

I umiddelbar nærhet ligger nærbutikker, kun 3 minutter unna: Coop Mega på Møllhausen Torg, Kiwi og Rema 1000 med post i butikk og renseri m.m. Her ligger et flott ICO treningssenter også. Det er også Coop Mega på nye Harbitz Torg; hvor det er Apotek, caféer, Laboratoriet (sport og spill, med shuffleboard, bardisk og TV-skjermer m.m,) Harbitz Torg Bad står for utleie av bassenget. (Tilbyr vannaerobic, medlemssvømming, svømmekurs for barn, svømmekurs).

Ønsker man flere servicetilbud har Karenslyst allé, Sjølyst: Områdene kan by på et bredt utvalg av flotte butikker, kaféer og restauranter, samt et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Populære Maschmanns matmarked som har ferskvaremarkedet med både brasseri, bakeri og pizzeria.
Frogner, Majorstuen og Bygdøy allé ligger alle godt innen rekkevidde

Svært godt tilbud med offentlig kommunikasjon via buss, trikk og tog.

Meglere

Portrettbilde av André Volberg

André Volberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt André på e-post
av@sem-johnsen.no

Kontakt André på telefon
93 21 24 44

André Volberg er utdannet fra BI Oslo og har mer enn 20 års erfaring fra meglerbransjen. Volberg har blant annet startet Aktiv CC Vest som han drev i 13 år. Han har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Ullern bydel, generelt på Oslo vest og Bærum.

Erfaring, kompetanse, god oppfølgning, tydelig og positiv gjennom hele salgsprosessen fører til gode salgsresultater.

Les mer
Portrettbilde av Anniken Johnsen

Anniken Johnsen

Eiendomsmegler/ Jurist/ Partner

Kontakt Anniken på e-post
aj@sem-johnsen.no

Kontakt Anniken på telefon
46 40 30 10

Anniken har jobbet som eiendomsmegler siden 2015, og er utdannet jurist ved det juridiske fakultet i Bergen. Hun har jobbet som megler i 7 år og har tidligere vært med å drive ett kontor som salgsleder og partner. Hun er en megler som år etter år har levert gode resultater, og sørger alltid for at salgsprosessen oppleves som tillitsskapende og effektivt. Om man ønsker en megler som jobber strategisk, grundig og effektivt med fokus på gode salgsresultater, er Anniken megleren for deg. Hun er rå på oppfølging, og har stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Gjennom hennes måte å jobbe på, sørger hun for at sine kunder føler seg sett, hørt og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen.

Dette sier en av Annikens kunder om henne:

«Vi engasjere Anniken Johnsen etter anbefaling. Etter vårt første møte mottok vi raskt et forslag for tilrettelegging av opplegg for salg. Dette virket veldig profesjonelt og etter noen mindre justeringer ble det satt i gang. Hennes opptreden og engasjement var imponerende. Vi ble smittet av hennes positivitet og optimisme, og ikke minst hennes evne til å være tilgjengelig til enhver tid. Når da salget ble gjort (på veldig kort tid) sitter vi igjen med en god følelse om at dette ble gjort på en best mulig måte. Vi gir henne våre beste anbefalinger, og vil uten tvil også anbefale henne for venner/ kjente som skal selge sine hjem».

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.