Holmenkollveien 129A

Holmenkollveien 129A

Prisantydning 19.000.000,-
Omkostninger 495.677,-
Totalpris 19.495.677,-
P-rom 360m2
Byggeår 1938
Soverom 5
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  1745m2
 • Bruksareal
  457m2
 • Bruttoareal
  505m2
 • Ligningsverdi
  4.732.236,-

Kort om eiendommen

STOR FUNKSJONALISTISK ENEBOLIG - PANORAMAUTSIKT - 1,75 MÅL SOLRIK TOMT INNERST I BLINDVEI - MED MARKA SOM NABO

Høydepunkter

Velkommen til Holmenkollveien 129A, en stor herskapelig, funksjonalistisk enebolig oppført 1938 av arkitektene Karen og Odd Brochmann, BTA 505 kvm, BRA 457 kvm.

Eiendommen ligger tilnærmet innerst i blindvei/avstikker fra Holmenkollveien, totalt usjenert og stille, på en større (1,75 mål) solrik tomt med panoramautsikt over by og fjord, marka og Riksanlegget som nærmeste nabo.

Boligen trenger omfattende rehabilitering - her er det muligheter til å skape sitt eget drømmehjem innenfor de gode rammer en stor enebolig med flott arkitektur, stor og solrik tomt, og en fantastisk beliggenhet gir. Boligen står ikke på Byantikvarens gule liste over bevaringsverdige bygninger.

Mulighet for å lage flere deler til utleie i eksisterende bygningskropp.

Velkommen til visning.

Beliggenhet

Holmenkollveien 129 A har en meget attraktiv beliggenhet i et veletablert og hyggelig boligområde på Holmenkollen. Holmenkollen er et familievennlig boområde med nærhet til skog og mark så vel som de mer urbane fasiliteter og ikke minst Heming idrettsanlegg, Ready idrettsplass og Voksen Flerbrukshall. Det er kort avstand til skiløyper og turveier som fører rett inn i Nordmarka med adgang til naturopplevelser gjennom hele året på ski, sykkel, beina og til og med aking i Korketrekkeren. Kort avstand til Holmenkollanlegget, Midtstuen og Frognerseteren ved innfallsporten til Nordmarkas innbydende tur- og rekreasjonsområder sommer som vinter. For golfinteresserte er det flere baner innenfor 15 minutters kjøretid, hvorav Bogstad golfbane ligger nærmest. Ellers er det ulike tennisanlegg samt idretts- og skøytebaner i området, og klubber som Heming, Ready og Njård tilbyr ulike idrettsaktiviteter for barn, unge og voksne.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Holmenkollveien 129A? Klikk her