Holmenkollveien 93B

Holmenkollveien 93B

Prisantydning 7.650.000,-
Omkostninger 181.342,-
Totalpris 7.831.342,-
P-rom 83m2
Byggeår 1989
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Christian A. Aamodt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.699,-
 • Fellesformue
  1.064,-
 • Ligningsverdi
  1.496.209,-
 • Energimerke
  E – oransje

Kort om eiendommen

Stor og trivelig 2-roms hjørneleilighet med panoramautsikt. Peis. Trappefri adkomst. Garasje. Ettertraktet beliggenhet.

Høydepunkter

Selveier-/terrasseleilighet med trappefri adkomst, flott utsikt, peis, solrik terrasse og garasjeplass.

Fra leiligheten og terrassen er det flott utsikt til indre Oslofjord, store deler av byen og mot Asker/Bærum i tillegg til området rundt med bebyggelse. Leiligheten har gode solforhold og dagslysforhold med lys inn fra to sider.

Arealeffektiv og god planløsning bestående av entré/hall, stue med peis, spisestue, kjøkken med spiseplass, soverom, dusjbad/wc og opprinnelig toalettrom (benyttes i dag som garderobe). Fra stuen er det utgang solrik terrasse på ca. 8 kvm (ikke medregnet i arealer). Leiligheten har behov for oppussing av varierende grad og omfang (standard er hovedsakelig fra byggeåret).

Leiligheten disponerer én garasjeplass i felles lukket garasjeanlegg i nabobyggets kjeller (Holmenkollveien 93 A). Varmekabler i adkomstvei.

Meget hyggelig beliggenhet like på nedsiden av Besserud, med kort vei til offentlig kommunikasjon, dagligvarehandler, idrettsanlegg, skoler, barnehager og Nordmarka.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet like på nedsiden av Besserud. Bygget ligger stille og skjermet til i andre rekke på nedsiden av Holmenkollveien. Området er særdeles hyggelig og har nærhet til Nordmarka, offentlig kommunikasjon, dagligvarehandler, idrettsanlegg, skoler og barnehager.

Fra eiendommen er det kort vei Nordmarkas unike turterreng, som med sine vidstrakte skogsstier og velpreparerte skiløyper byr på fantastiske naturopplevelser året rundt. Det er gangavstand til Holmenkollen Riksanlegg, Midtstuen, Frognerseteren og Tryvann, hvor man bl.a. finner Korketrekkeren akebakke, Oslo Vinterpark med et flott alpinanlegg og klatring og heisbasert sykling på sommerstid.

Megler

Portrettbilde av Christian A. Aamodt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Christian A. på e-post
chaa@sem-johnsen.no

Kontakt Christian A. på telefon
95 04 10 71

Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 20 års erfaring som eiendomsmegler. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.