Huitfeldts gate 33

Huitfeldts gate 33

Prisantydning 7.000.000,-
Omkostninger 207.812,-
Totalpris 7.248.812,-
P-rom 68m2
Byggeår 1890
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.490,-
 • Fellesformue
  11.782,-
 • Fellesgjeld
  41.000,-
 • Ligningsverdi
  1.414.509,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

VIKA / FROGNER - Lekker og gjennomgående 3-roms toppleilighet med heis, peis og takterrasse med gode solforhold | v.vann inkl i husleie

Høydepunkter

Velkommen til Huitfeldts gate 33 i Vika.

Lekker 3-roms toppleilighet med flott intern beliggenhet i gårdens 5.etasje med heisadkomst (heisen stopper i fjerde). Leiligheten er de senere årene blitt betydelig oppgradert med bl.a. nyere parkett, kjøkken, baderom m.m og holder derfor en gjennomgående god standard.

Ut fra leilighetens stue er det i tillegg en svært hyggelig takterrasse som måler 6 kvm og har sol frem til ca. kl 16:00. Herfra er det også hyggelig utsikt utover hustakene i området og ned mot Tjuvholmen. To store soverom på hver sin side av et flott flislagt baderom med både dusj, vaskemaskin og badekar gjør denne leiligheten både praktisk og velfungerende.

I leiligheten er det godt med oppbevaring i flere smarte løsninger og leiligheten disponerer i tillegg en kjellerbod på ca. 5 kvm.

Velkommen!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget attraktivt og sentralt boligområde, i en stille, enveiskjørt gate i Vika på Frogner. Her har du gangavstand til det aller meste Oslo har å tilby, med handlegater som Aker Brygge, Tjuvholmen, Karl Johan og Bygdøy Allé. Her finner du flere ulike forretninger, kafeer, restauranter og diverse andre servicetilbud. Fra boligen er det kun få minutters gange til Frognerstranda med fine gå- og sykkelveier mot Bygdøy. Meget god offentlig kommunikasjon i området.

Matrikkel

Gnr. 209 bnr. 119 snr. 22 orgnr. 982286972 i Oslo kommune

Adresse

Huitfeldts gate 33
0253 Oslo
5. etasje

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.