HUITFELDTS GATE 47A

HUITFELDTS GATE 47A

Prisantydning 4.800.000,-
Omkostninger 121.342,-
Totalpris 4.921.342,-
P-rom 54m2
Byggeår 1883
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.887,-
 • Fellesformue
  16.891,-
 • Ligningsverdi
  1.229.148,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

Rett ved Aker Brygge - 3 roms pen gjennomgående leil. med balkong og felles terrasse på gårdsplass

Høydepunkter

Lys, pen og gjennomgående selveierleilighet med balkong. Leiligheten har raus takhøyde og god planløsning.

Gården inkl. leilighetene gjennomgikk ombygging og omfattende oppussing/rehabilitering i 2010.

Fra leiligheten er det utsikt til området rundt med bebyggelse, gate og indre gårdsrom.

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder entré/gang, stue med åpen kjøkkenløsning, dusjbad/wc og to soverom. Fra den ene soverommet er det utgang til balkongen. Det er praktisk hems over bad og over kjøkken med god lagringsplass. Leiligheten disponerer en bod i kjeller/sidebygning i bakgården. Det er i tillegg koselig felles terrasse over sidebygningen.

Attraktiv og meget sentral beliggenhet (i blindvei) med kun få minutters spaseravstand til bademuligheter og alt av servicetilbud på Aker Brygge og Tjuvholmen.

Beliggenhet

Attraktivt og sentralt beliggende selveierleilighet i sjarmerende Vika. Særdeles sentralt, men samtidig rolig og tilbaketrukket i blindvei.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til maritime omgivelser, samt et stort utvalg av ulike serveringssteder, bade- og rekreasjonsområder, populære strandpromenader, og et mangfold av shoppingmuligheter og servicefunksjoner på Aker Brygge og Tjuvholmen. Det er i tillegg kort vei til Karl Johans gate og sentrum, samt til fine grøntarealer i bl.a. Slottsparken, Hydroparken og ved Bervens løkke.

Området kan tilby alt du trenger for å nyte storbyen og alt av fjordens gleder. Det er kort vei til offentlig kommunikasjoner som trikk fra Aker Brygge og buss fra Bryggetorget, samt T-bane, tog og flytog fra Nationaltheatret. Fra Rådhuset kan man for øvrig ta båten ut til Bygdøy og Huk. Alternativt kan man spasere eller sykle langs promenaden langs vannet til ut Bygdøy eller videre sørover.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.