Huk Aveny 9C

Huk Aveny 9C

Prisantydning 26.000.000,-
Omkostninger 668.142,-
Totalpris 26.668.142,-
P-rom 267m2
Byggeår 1926
Soverom 5
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Selveier

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  810m2
 • Bruksareal
  294m2
 • Ligningsverdi
  5.673.362,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

BYGDØY - Høyt og fritt beliggende med fantastisk utsikt, øverst i rolig blindvei med 3-roms utleiemulighet

Høydepunkter

Arkitekttegnet bolig med meget bra beliggenhet på høydedrag mellom Huk Aveny og Mellbyedalen. Huset ligger i grønne, idylliske omgivelser, med praktfull utiskt fra de aller fleste rom i huset. Boligen er i dag delt opp i to boligdeler med dør imellom, som gir flere bruks alternitiver som generasjonsbolig, utleie, eventuelt bruk hele boligen som familiebolig. En bolig helt utenom det vanlige, med god atmosfære, meget gode lysforhold, fantastisk utsikt og idylliske omgivelser. Trapp fra hagen ned til Huk Aveny med hyggelig spisested på Lanternen, ferge inn til Aker Brygge, og KNS seilforening med stor marina som nærmeste nabo. Eiendommen ligger innerst i rolig blindvei.

Beliggenhet

Meget bra beliggenhet på høydedrag nederst i Huk Aveny, uten gjenboere, med vakker fjordutsikt og gode lysforhold. Oppkjøring via privat vei gjennom Mellbyedalen. Adkomst fra Huk Aveny via privat trapp. I tillegg til egen garasje og carport; er det plass til parkering av flere biler. Sjarmerende naturtomt i skrånende terreng mot Huk Aveny, med blomsterbed og urte/grønnsakshage. KNS seilforening ligger like ved boligen. Like ved ligger også Lanternen restaurant, som er et hyggelig spisested sommerhalvåret, samt ferge som går inn til Aker Brygge. Ellers kort vei til flotte turområder ved Oscarshall og Kongeskogen, med flere badestrender.

Matrikkel

Gnr. 2 bnr. 928 i Oslo kommune

Adresse

Huk Aveny 9C
0287 Oslo

Prisantydning inkludert omkostninger

26 000 000,- (Prisantydning)

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Huk Aveny 9C? Klikk her