HULDREVEIEN 9

HULDREVEIEN 9

Prisantydning 2.900.000,-
Omkostninger 88.462,-
Totalpris 3.117.545,-
P-rom 61m2
Byggeår 1969
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.919,-
 • Fellesformue
  34.147,-
 • Fellesgjeld
  129.083,-
 • Ligningsverdi
  835.983,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

BORGEN - Romslig 2-roms selveier oppussingsobjekt med stort potensiale - Østvendt markterrasse på 10 kvm og rolig beliggenhet

Høydepunkter

Velkommen til Huldreveien 9!
Stor og lys 2-roms selveierleilighet med østvendt markterrasse på 10 kvm.
Leiligheten har en arealeffektiv planløsning med stort potensiale, og fremstår som et attraktivt oppussingsobjekt hvor du har en optimal mulighet til å skape ditt eget drømmehjem med de kvalitetene som er viktig for deg.

•Romslig stue/spisestue
•Delvis åpen løsning mot kjøkken
•Bad og separat wc
•Romslig soverom
•Entré med åpen garderobe
•Innvendig bod med lagringsplass

Leiligheten har en god intern beliggenhet i rolige omgivelser med nærhet til flotte turområder, offentlig kommunikasjon og dagligvare.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde uten gjennomgangstrafikk. Svært populær beliggenhet i Huldreveien! Dette er en leilighet som passer for alle aldersgrupper med pent opparbeidet og hyggelig fellesareal, samt umiddelbar nærhet til buss, nærbutikk og marka med alpinbakke, lysløyper og turstier. Kort og trygg gangavstand til skoler og barnehager. Den lokale togstasjonen Bondivann ligger innenfor kort gangavstand. Det er også gangavstand til marka med fantastiske rekreasjonsmuligheter sommer som vinter med alpinbakke, lysløype, turstier og badevann. Ca. 20 minutters gange til Asker sentrum som tilbyr et rikt utvalg av forretninger, servicetilbud, spisesteder, kino, kulturhus, bibliotek og offentlig kommunikasjon som buss, tog og flytog.

Matrikkel

Gnr. 6 bnr. 722 snr. 9 orgnr. 990485585 i Asker kommune

Adresse

HULDREVEIEN 9

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.