HUSEBYVEIEN 14

HUSEBYVEIEN 14

Prisantydning 25.000.000,-
Omkostninger 496.962,-
Totalpris 25.496.962,-
P-rom 310m2
Byggeår 1935
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Peter Skaara

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Peter Skaara

Ingrid Husby

Eiendomsmegler

Megler: Ingrid Husby

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  1443m2
 • Bruksareal
  392m2
 • Bruttoareal
  442m2
 • Ligningsverdi
  4.847.056,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

SMESTAD/ULLERN - Stor enebolig med utsikt, sokkelleilighet, dobbel garasje, tomt på 1,4 mål. Solrik, luftig og barnevennlig.

Høydepunkter

- Romslig og innholdsrik enebolig
- Moderne og velholdt standard
- Parkering i dobbel garasje på tomten
- Biloppstillingsplass på gårdsplass
- Sokkelleilighet i kjeller med egen inngang
- Fantastisk utsikt og romslig tomt
- Opparbeidet og solrik hage
- Tilbaketrukket i barnevennlige omgivelser
- Svært attraktivt og sentralt boligområde
- Nærhet til tur - og rekreasjonsområder

Beliggenhet

Husebyveien 14 ligger innenfor ring 3 mellom Skøyen og Smestad. Her bor man tilbaketrukket til i barnevennlige omgivelser med kort vei til offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager, samt flott natur med fine rekreasjonsmuligheter. Området er preget av småhusbebyggelse og ansees som et svært ettertraktet boligområde for enhver familie.

Det er kort vei til Skøyen hvor man finner et rikt utvalg av fasiliteter og serviceforretninger, i tillegg til togstasjon for flytog og rutetog. Karenslyst allé er en populær handlegate på Skøyen med kjente forretninger, matbutikker og spisesteder.

Det er et flott idrettsmiljø ved de nærliggende idrettslagene som har tilbud innen flere grener. Det er også kort vei til skøytebane, tennishall, fotballbane, idrettshall, treningssenter og lekeplasser for de minste. Frognerparken er bare 2 kilometer unna hvor det er lagt opp fin sykkelvei via Smestad. Frognerseteren og Oslo Vinterpark på Tryvann ligger også innen kort avstand med bil eller kollektivtransport. Fra boligen kan man spasere i idylliske omgivelser langs Mærradalsbekken til Mærradalen hele veien til Bogstad.

Matrikkel

Gnr. 29 bnr. 105 i Oslo kommune

Meglere

Portrettbilde av Peter Skaara

Peter Skaara

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Peter på e-post
pas@sem-johnsen.no

Kontakt Peter på telefon
90 63 46 64

Peter har jobbet som megler siden 2003 etter endt studie på BI Oslo, med Bachelor i Økonomi og Administrasjon, herunder spesialisering i markedsføring.

Siden starten i 2003 har primærområdene vært Oslo Vest og Bærum gjennom henholdsvis M2 Eiendomsmegling på Frogner, Vinderen Eiendomsmegling, som leder for Meglerhuset Selvaags kontor på Tjuvholmen, og fra 2013 som megler i Sem & Johnsen. Peter har bred erfaring fra både brukt- og nyboligsalg, med særlig vekt på det siste fra tiden i Selvaag og fremover.

Les mer
Portrettbilde av Ingrid Husby

Ingrid Husby

Eiendomsmegler

Kontakt Ingrid på e-post
ih@sem-johnsen.no

Kontakt Ingrid på telefon
90 99 84 20

Ingrid er utdannet eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo og har vært i bransjen i 5 år. De første 3 årene i sin karriere jobbet hun hos DNB Eiendom på Ullevål. Gjennom disse årene har hun opparbeidet seg god kunnskap om hele byen, fra leiligheter i indre by til familieboliger i omkringliggende strøk.

Ingrid jobber i team med Kristine Grønn, som sammen er svært opptatt av at alle kunder skal føle seg godt ivaretatt og prioritert gjennom hele salgsprosessen. Samtidig har Ingrid et stort fokus på faglig kvalitet slik at kundene alltid får trygg og riktig veiledning fra start til slutt. Hun er blid, tilgjengelig og alltid klar for å gi det lille ekstra.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.