Husebyveien 6

Husebyveien 6

Prisantydning 38.000.000,-
Omkostninger 929.642,-
Totalpris 38.929.642,-
P-rom 636m2
Byggeår 1918
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    2367m2
  • Bruksareal
    838m2
  • Ligningsverdi
    3.728.445,-

Kort om eiendommen

HOFF/SKØYEN/SMESTAD - Husebyveien - Herskapelig eiendom med attraktiv beliggenhet på et høydedrag - Solrikt - Arkitekt Magnus Poulsson

Høydepunkter

"Ragnarin" er en ærverdig teglsteinsvilla med flott arkitektur, bygd i 1917/1918 for skipsreder Øivind Lorentzen (1881-1980), etter tegninger av arkitekt Magnus Poulsson.

Bygningen er i nybarokkstil og har bl.a. fasader med spekket tegl og flott tårnfløy med spir. Her hadde Erling Lorentzen (1923-2021) sitt kontor når han var på besøk i Norge. Eiendommen har vært i familiens eie siden byggeåret, og det var Erling Lorentzens far som oppførte boligen.

Eiendommen ligger på et høydedrag med meget gode solforhold.

Under den andre verdenskrig var bygningen rekvirert av Wermacht og ble brukt som offisersmesse for offiserene i Smestadleiren.

Det må påregnes full oppgradering/modernisering av hele bygningen utvendig og innvendig, dog ble vinduer i hovedsak skiftet på 1980/1990-tallet og hovedtaket tekket om på 1990-tallet. Utvendig hovedtrapp fra gårdsplass er ny i 2006.

Eiendommen har en tilbygget garasje samt garasjerom i bygningskroppen.

Beliggenhet

Særdeles ærverdig eiendom med meget hyggelig beliggenhet i et veletablert område på Nedre Smestad/Hoff. Eiendommen ligger attraktivt til på en høyde med fin utsikt og meget gode solforhold. Rolig og landlig, men samtidig både sentralt og sentrumsnært. Fra eiendommen er det kort avstand til Smestad skole, flere barnehager, T-bane/kollektiv transport, Smestad, Hoff og Skøyen. I tillegg er det gangavstand til Majorstuen, bl.a. gjennom Frognerparken.

Det er flotte tur- og friområder i nærheten, med turstier langs Hoffsselva fra Nedre Smestaddammen og videre ned mot Hoff og Skøyen. På Hoff finner man bl.a. hyggelige Møllhausen torg og nye Harbitz torg, og følger man veien videre kommer man bl.a. til Karenslyst Allé.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.