INDUSTRIGATA 60 B

INDUSTRIGATA 60 B

Prisantydning 5.950.000,-
Omkostninger 19.520,-
Totalpris 6.085.520,-
P-rom 76m2
Byggeår 1927
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.321,-
 • Fellesformue
  18.020,-
 • Fellesgjeld
  116.000,-
 • Ligningsverdi
  1.721.499,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Meget hyggelig 3-roms hjørneleilighet - Ildsted - Stukkatur og rosett - Pen felles bakgård - Ingen dok.avgift

Høydepunkter

Meget pen hjørneleilighet med god planløsning, beliggende i 3. etasje. Leiligheten ble generelt pusset opp av tidligere eier i 2017 inkludert ny kjøkkeninnredning. Badet ble rehabilitert/oppgradert i 2006/-07 i regi av boligaksjeselskapet (kollektiv våtromrehabilitering). Inngangsdør mot hovedoppgangen og bakoppgangen fra senere år.

Leiligheten inneholder entré/hall med kjøkken, stor stue med vedovn, mellomgang, to soverom (ett er tidligere kjøkken), dusjbad/wc og entré mot bakoppgangen. Leiligheten disponerer én kjellerbod på ca. 3 kvm og en loftbod med ca. 12 kvm gulvflate (lav takhøyde).

- Takhøyde opp mot ca. 2,82 meter
- Hyggelig utsyn
- Klassiske detaljer (stukkatur og rosett)
- Originale slipte/lakkerte gulvbord
- Beboerparkering
- Meget sentral beliggenhet

Beliggenhet

Meget sentral og attraktiv beliggenhet på Fagerborg/Majorstuen, med kun få minutters spaseravstand til bl.a. Bogstadveien, Stensparken og Marienlystparken. Gården ligger flott til på hjørnet av Industrigata og Åsaveien.

Et meget hyggelig og veletablert boligstrøk med et rikt service- og forretningstilbud, blant annet nyåpnede Valkyrien, samt en rekke populære kaféer og restauranter innen kort gange. Majorstuen like ved, er for øvrig et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, inkludert trikk, T-bane, buss og flybuss.

Bogstadveien har i de senere år fått et estetisk løft, og fremstår nå som en attraktiv og moderne handlegate, universelt utformet slik at alle skal ha lik mulighet til å benytte arealene. Fortauene har blitt bredere, det er ny belysning og det er anlagt trivelige byrom med benker og beplanting. Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien fra Majorstuen ned forbi Slottet når man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 15-20 minutter.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.