INKOGNITOGATEN 6

INKOGNITOGATEN 6

Prisantydning 12.500.000,-
Omkostninger 323.642,-
Totalpris 12.859.782,-
P-rom 114m2
Byggeår 1889
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  6.468,-
 • Fellesformue
  81.134,-
 • Fellesgjeld
  36.140,-
 • Ligningsverdi
  2.311.359,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

URANIENBORG / SLOTTSPARKEN - Lekker 3-roms hjørneleilighet i representativ gård like ved slottsparken, i rolig enveiskjørt gate.

Høydepunkter

Lekker hjørneleilighet i 2 etg. i veldrevet, representativt sameie med god økonomi like ved slottsparken. Leiligheten har en god romløsning med store, åpne rom med god takhøyde og gode lysforhold. Alle flater er malt med maling fra Farrow & Ball. Det ble utført diverse oppgraderinger i 2021. Pent enstavs eike-parkettgulv som er slipt og oljet. Oppgradert elektrisk anlegg, og ny rentbrennende peis fra Brunner. Felles frodig bakhage med flere sittegrupper for sameiet. Meget god beliggenhet i rolig, enveiskjørt gate i ambassadestrøk. Kort vei til handlegate, gangavstand til sentrum og en rekke hyggelige spisesteder i nærområdet. Svært sentral og samtidig rolig beliggenhet.

Leiligheten må oppleves - velkommen til visning!

Beliggenhet

Attraktiv og rolig beliggenhet i et meget representativt område i sentrum. Umiddelbar nærhet til alle fasiliteter, butikker samt Slottsparken. Inkognitogaten en enveiskjørt gate med flere ambassader. Gaten fremstår som stille og rolig, med mange store velholdte hager.

Kort vei til Bogstadveien/Hegdehaugsveien så vel som til Solli Plass, sentrum og Aker Brygge/Tjuvholmen. Nærhet til alle fasiliteter som kaféer, restauranter, post, bank, forretninger, teatre, kinoer, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager. Nærmeste dagligvarehandel er Rema 1000 Parkveien og Joker Parkveien som begge ligger ca. 5 minutters gange fra leiligheten.

Innen gangavstand finner man flotte parker som Slottsparken og Frognerparken, samt turstier på Bygdøy og langs Frognerkilen. For de treningsglede er det kort vei til treningssentre som Barry´s, Sats og EVO.

Det er et godt tilbud av offentlig kommunikasjon i området med flere trikkelinjer, bussruter og baner i nærheten. 11 trikken mot sentrum og Majorstuen kun 1 kvartal unna.

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.