IVAR AASENS VEI 14 B

IVAR AASENS VEI 14 B

Prisantydning 5.500.000,-
Omkostninger 165.292,-
Totalpris 5.665.292,-
P-rom 52m2
Byggeår 1984
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.245,-
  • Ligningsverdi
    989.513,-
  • Energimerke
    E – rød

Kort om eiendommen

Tiltalende 3 roms selveier med terrasse - Panoramautsikt - 85 kvm gulvareal - Parkering i garasje - Liten hageparsell

Beliggenhet

Meget attraktivt leilighet beliggende i et idyllisk og svært barnevennlig område på et høydedrag med flott utsikt. Her får du frisk luft i stille gate med umiddelbar tilgang til byen og marka. Ideelt for barnefamilier med 1 minutts trygg skolevei, flere barnehager innen kort gangavstand og 5 minutters gange til Vinderen sentrum med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du blant annet SATS treningssenter, 2 matbutikker, Jernia, Baker Hansen, Åpent bakeri og en av byens beste sushi restauranter - Vinderen Sushi.

10 minutters gange til Majorstuen med sitt store tilbud av butikker og byliv.

Fra eiendommen er det få min. gange til hele tre T-bane-stasjoner (Vinderen, Blindern og Steinerud) med flere linjer. Buss fra Vinderen sentrum og flybuss fra Gaustad.

Kun 10 minutters gange fra huset finner du inngangen til Nordmarka (Gaustadskogen) med turstier og skiløyper som fører til Sognsvann og resten av marka.

Ivar Aasens vei anses som en av Vinderens beste adresser og ligger i grønne og stille omgivelser, skjermet for trafikk og støy.

Matrikkel

Gnr. 39 bnr. 388 snr. 4 orgnr. 997003454 i Oslo kommune

Adresse

IVAR AASENS VEI 14 B
0373 Oslo
4. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

5 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
153 750,- (Dokumentavgift)

Megler

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.