JOHN STRANDRUDS VEI 19

JOHN STRANDRUDS VEI 19

Prisantydning 4.950.000,-
Omkostninger 136.872,-
Totalpris 5.093.702,-
P-rom 57m2
Byggeår 2018
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Erik Hofland

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.964,-
 • Fellesformue
  12.743,-
 • Fellesgjeld
  6.830,-
 • Ligningsverdi
  1.134.006,-
 • Energimerke
  C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Moderne 3-roms med stor balkong (16 kvm), garasje heis og god standard. Rolig og attraktiv beliggenhet.

Høydepunkter

- 2. etasje med heisadkomst.
- Garasje (mulighet for å installere lader til el-bil).
- 16 kvm balkong med gode solforhold.
- Nyere leilighetsbygg (mai 2018) med moderne standard.
- Vedlikeholdsfri bolig i flere år.
- Attraktivt og poplært boligområde.
- Kort vei til dagligvare, kaféer, shoppingsenter og buss.
- Nærhet til turområder og sjø.
- Kjellerbod på ca 5 kvm.

Beliggenhet

Flott og sentralt beliggende leilighet i et sjønært og attraktivt boligområde på Fornebu. Mulighetene er mange på Fornebu og fra Fornebuporten er det kort vei til en aktiv fritid året rundt. Liker du å gå turer i skog og mark, ta et forfriskende bad, spille curling, tennis eller ta en båttur på fjorden? Alt dette og mye mer finner du i nærområdet enten du velger å kjøre bil, sykle eller gå.

De fleste av servicetilbudene man trenger i hverdagen ligger i gangavstand til Fornebuporten. Her finner du blant annet en stor og innholdsrik Kiwi-butikk,apotek, blomsterbutikk, hyggelige serveringssteder, bibliotek, svømmehall, tennisbaner m.m. Shoppingsenteret Fornebu S ligger noen minutters gange fra Fornebuporten med et rikt utvalg av butikker, kafeer, restauranter, vinmonopol og mye mer. Videre finner du populære handelssentre som Bekkestua, Sandvika og CC Vest en kort kjøretur unna.

Sjøflyhavna kro som har eksistert i mer enn 60 år, ligger en kort spasertur unna. Bygget er fredet og rehabilitert for å bevare sitt opprinnelige uttrykk. Her finner du et hyggelig og uformelt, maritimt og retrospektivt miljø som tilbyr enkel servering.

Kollektivtilbudet til hovedstaden og forbindelse med resten av verden er godt utbygd. Med bussforbindelse 150 meter fra døren, med avganger flere ganger i timen, er det lett å ta seg rundt uten å være avhengig av bil.

Megler

Portrettbilde av Erik Hofland

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Erik på e-post
eh@sem-johnsen.no

Kontakt Erik på telefon
47 40 05 30

Erik Hofland er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og vært i bransjen siden 2009. Gjennom sin karriere har han bistått i over 400 boligsalg av både brukt- og nybolig. En klar salgsfilosofi, ærlig og trygghet er hans kjernekvaliteter. Han blir beskrevet som en engasjert eiendomsmegler, samt hardtarbeidende og gir kundene sine en tett oppfølging. Lokalkjent på Fornebu/Snarøya. Erik har styreverv i Oslo Akershus eiendomsforening (OAEF).

Les mer