JOSEFINES GATE 22 A (B)

JOSEFINES GATE 22 A (B)

Prisantydning 8.900.000,-
Omkostninger 253.872,-
Totalpris 9.164.626,-
P-rom 126m2
Byggeår 1986
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Erik Hofland

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.534,-
 • Fellesformue
  218.344,-
 • Fellesgjeld
  10.754,-
 • Ligningsverdi
  2.350.001,-
 • Energimerke
  F – oransje

Kort om eiendommen

Oppussingsobjekt med garasje, vestvendt balkong og peis. Sentral beliggenhet.

Høydepunkter

- Vestvendt balkong.
- Garasje i underjordisk oppvarmet anlegg.
- Stor stue med peis.
- Store vindusflater med lite innsyn.
- Hyggelig utsyn omkranset av grønne trær.
- Stort potensiale.
- Form din drømmeleilighet.

Beliggenhet

Josefines gate 22 A ligger attraktivt til i veletablerte omgivelser omgitt av byvillaer og ambassader. Gangavstand til flere dagligvarebutikker, deriblant Kiwi og Meny m.m.

Bogstadveien, ligger rett utenfor døren med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. I området finner du også hyggelige fortauskaféer og restauranter som Olivia, Brasserie Blanche og Lille Asia.

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Gangavstand til Slottsparken, Stensparken og St. Hanshaugen park. Josefines park ble for noen år tilbake oppgradert og ligger tvers over krysset. Parken er fylt med spennende kunst fra Fredrik Raddum og er lyssatt på kvelden. For øvrig ikke langt til Frognerparken.

Området har gode velvære- og treningstilbud innendørs med Sats på Bislet, Fresh Fitness i Bogstadveien, Fitness Xpress ved Sporveisgata og Barrys Bootcamp i Parkveien. Besøk gjerne også Bislett stadion for gratis innendørs løping i proffe omgivelser.

Trikkestoppet Homansbyen ligger utenfor bygget og tar deg rett opp til Majorstuen hvor du finner Colosseum Kino, lekeplasser, fotballbaner samt tennis- og idrettsanlegg. Majorstuen er et viktig kollektivt knutepunkt, og derfra har du tilgang til alle T-banens linjer,samt trikk og buss. Dessuten tilgang til Flybussen fra Majorstuen og Flytoget fra Nationaltheatret.

Matrikkel

Gnr.214 Bnr.100 Snr.21 Orgnr.975618684 i Oslo kommune

Megler

Portrettbilde av Erik Hofland

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Erik på e-post
eh@sem-johnsen.no

Kontakt Erik på telefon
47 40 05 30

Erik Hofland er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og vært i bransjen siden 2009. Gjennom sin karriere har han bistått i over 400 boligsalg av både brukt- og nybolig. En klar salgsfilosofi, ærlig og trygghet er hans kjernekvaliteter. Han blir beskrevet som en engasjert eiendomsmegler, samt hardtarbeidende og gir kundene sine en tett oppfølging. Lokalkjent på Fornebu/Snarøya. Erik har styreverv i Oslo Akershus eiendomsforening (OAEF).

Les mer