Jutulveien 31B

Jutulveien 31B

Prisantydning 7.200.000,-
Omkostninger 10.532,-
Totalpris 7.574.623,-
P-rom 57m2
Byggeår 1920
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Visningstider

 • Mandag 29. mai
  Kl. 17.00 – 18.00
 • Tirsdag 30. mai
  Kl. 17.00 – 18.00

Meld deg på visning her

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Megler: Kristine Grønn

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.644,-
 • Fellesformue
  36.390,-
 • Fellesgjeld
  364.091,-

Kort om eiendommen

TÅSEN HAGEBY - Attraktivt oppussingsobjekt med utbyggingsmuligheter. Stor hageparsell. Idyllisk og barnevennlig boligområde.

Høydepunkter

- Attraktiv leilighet med fantastisk beliggenhet i Tåsen Hageby
- Området er både sentralt og barnevennlig, og befinner seg i et sjarmerende og idyllisk nabolag med nærhet til både byen og marka
- Boligen har flere solrike uteplasser med både privat og skjermet hageparsell og utgang til romslig terrasse på 25 m²
- Leiligheten holder en eldre standard hvor oppussing må påregnes
- Dette er et hjem med stort potensiale - en sjelden mulighet til å skape sitt eget drømmehjem
- Det tilhører ca. 23 m² kjellerareal
- Det er mulighet for å søke om å bygge ut terrassen som er på 25 m²

Beliggenhet

Nydelig beliggende på Tåsen, fredelig og tilbaketrukket i rolig gate, men likevel meget sentralt med gangavstand til skoler, barnehager, Ullevål sykehus, buss, T-bane og diverse butikker og servicetilbud. Området er preget av interne bilfrie grusbelagte veier med flere stikkveier inn fra Jutulveien og Tåsenveien. Området oppleves som en trygg sfære, hvor barn kan løpe fritt mellom husene og hagene.

Det er gangavstand til Ullevål Hageby og Ullevål Stadion. Idylliske Damplassen med fontene, blomsterbutikk, klesbutikk, pizzarestaurant, delikatessebutikk/dagligvare og Åpent Bakeri med nydelige bakervarer og smakfull kaffe ligger kun en kort spasertur unna. Her arrangeres det med jevne mellomrom sosiale sammenkomster for store og små.

Nærområdet er meget barnevennlig med kort vei til borettslagets nyrehabiliterte lekeplass, friområdet og idrettsanlegget Voldsløkka og Nordmarka med Sognsvann. I umiddelbar nærhet finner du også Sagene med en rekke utvalg av hyggelige caféer, yoga- og treningstilbud, bokhandel og flere bymessige fasiliteter.

Området har god kollektivdekning med hyppige bussavganger noen minutters gange unna.

Megler

Portrettbilde av Kristine Grønn

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Kontakt Kristine på e-post
kg@sem-johnsen.no

Kontakt Kristine på telefon
48 26 75 20

Kristine har over 18 års erfaring som eiendomsmegler. Hun startet hos Sem & Johnsen i januar 2021, og har før det jobbet som eiendomsmegler og daglig leder hos DNB Eiendom, avd Ullevål.

Kristine har de 12 siste årene i DNB Eiendom vært en av de mest omsettende meglerne og innehar også selskapets omsetningsrekord. Diverse utmerkelser og priser på høy kundetilfredshet har hun gjennom årene også mottatt. Kristine beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og tilstede under hele salgsprosessen, og er kjent for å jobbe hardt og dedikert for kundene sine.

Kristine er godt kjent i Oslo og på Romerike, og har tradisjonelt hatt et spesielt fokus på Ullevål, Berg, Tåsen, Brekke og Sogn/Nordberg.

Motto: Flest på visning gir best pris!

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Jutulveien 31B? Klikk her