JUTULVEIEN 35

JUTULVEIEN 35

Prisantydning 7.500.000,-
Omkostninger 8.032,-
Totalpris 7.545.471,-
P-rom 52m2
Byggeår 1920
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Megler: Kristine Grønn

Anne Hillestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Anne Hillestad

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.082,-
 • Fellesformue
  7.896,-
 • Fellesgjeld
  37.439,-
 • Ligningsverdi
  1.134.673,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Attraktivt oppussingsobjekt med stor terrasse og utbyggingsmulighet på loft. Hyggelig og privat hageparsell.

Høydepunkter

Nydelig beliggenhet i idylliske Tåsen Hageby
Solrikt
Barnevennlig
Egen inngjerdet hage
Utbyggingsmulighet

Beliggenhet

Nydelig beliggende på Tåsen, fredelig og barnevennlig i enveiskjørt gate, men likevel meget sentralt med gangavstand til skoler, barnehager, Ullevål sykehus, buss, T-bane og diverse butikker og servicetilbud. Nærmeste handlesenter er Tåsensenteret hvor det også er T-bane stasjon. Det er også gangavstand til Ullevål Hageby og Ullevål Stadion. Meget barnevennlig med kort vei til borettslagets nyrehabiliterte lekeplass, friområdet og idrettsanlegget Voldsløkka og Nordmarka med Sognsvann. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner, turstier m.m.
Av treningstilbud finner du bl.a. SATS/Elixia og ellers i nærområdet finner du Sagene Squash i Mølleparken og Myrens sportssenter på Torshov. Her har man tilgang til treningssenteret, OsloSquash og Klatreverket. Utdanningsinstitusjoner som Universitetet i Oslo (Blindern), BI i Nydalen, Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er i nærheten.

Matrikkel

Gnr. 47 bnr. 53, andelsnr. 108 i Tåsenløkken boligselskap borettslag med orgnr. 963341385 i Oslo kommune

Adresse

Jutulveien 35
0853 Oslo
2. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

7 500 000,- (Prisantydning)
37 439,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------

Meglere

Portrettbilde av Kristine Grønn

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Kontakt Kristine på e-post
kg@sem-johnsen.no

Kontakt Kristine på telefon
48 26 75 20

Kristine har over 18 års erfaring som eiendomsmegler. Hun startet hos Sem & Johnsen i januar 2021, og har før det jobbet som eiendomsmegler og daglig leder hos DNB Eiendom, avd Ullevål.

Kristine har de 12 siste årene i DNB Eiendom vært en av de mest omsettende meglerne og innehar også selskapets omsetningsrekord. Diverse utmerkelser og priser på høy kundetilfredshet har hun gjennom årene også mottatt. Kristine beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og tilstede under hele salgsprosessen, og er kjent for å jobbe hardt og dedikert for kundene sine.

Kristine er godt kjent i Oslo og på Romerike, og har tradisjonelt hatt et spesielt fokus på Ullevål, Berg, Tåsen, Brekke og Sogn/Nordberg.

Motto: Flest på visning gir best pris!

Les mer
Portrettbilde av Anne Hillestad

Anne Hillestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Anne på e-post
ah@sem-johnsen.no

Kontakt Anne på telefon
99 61 83 65

Anne Hillestad har vært megler i Oslo i over 20 år, med hovedvekt på områdene Ullevål Hageby, Tåsen, Blindern, Berg og Nordberg, og hun forbindes av mange med disse områdene. Hun tok initiativet til å starte en underavdeling av Sem & Johnsen på Ullevål i 2015, og holder nå til på John Colletts Plass. Anne er opptatt av å ha kunden i fokus, og hun ønsker å levere et solid og ryddig meglerhåndverk bygget på faglig styrke, tillit og god kommunikasjon.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.