KALBAKKVEIEN 7A

KALBAKKVEIEN 7A

Prisantydning 3.950.000,-
Omkostninger 8.776,-
Totalpris 4.073.031,-
P-rom 72m2
Byggeår 1967
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Petter Johnsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Petter Johnsen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.246,-
 • Fellesformue
  15.128,-
 • Fellesgjeld
  114.255,-
 • Ligningsverdi
  964.378,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

KALBAKKEN - Pent oppusset og romslig 3-roms med balkong- Nytt kjøkken i 2020 -Kort avstand til butikker og offentlig kommunikasjon

Høydepunkter

Stor og gjennomgående 3- roms, 72 kvm
Fin planløsning
Betydelig oppusset de senere år, bl.a. nytt kjøkken i 2020
Balkong uten innsyn
Mye bodplass
Sentral beliggenhet
Kort gangavstand til butikker og offentlig kommunikasjon
Veldrevet borettslag
Lave kjøpsomkostninger - ikke dokumentavgift
Parkeringsplass

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet på Kalbakken i Oslo. Kort vei til et godt utvalg matbutikker, bank, postkontor, apotek og treningssentre, som blant annet Sats og Actic. Svært god dekning med offentlig transport. Buss nr. 301, 25, 31, 33, 79, T-bane linje 5, tog og flybuss.

I gangavstand fra boligen finnes svømmehall, bibliotek, gartneri, stall med forskjellige dyr på Nordtvedt Gård, restauranter og take-away, og sist men ikke minst "Steinbruddet" kulturhus med kafé, galleri, og andre aktiviteter som kor, forfatterloft, tegnegruppe, fotogruppe, quiz m.m. I nærområdet finner du også ridesenter, alpinanlegg, golfbane og flere større senter som blant annet Stovner og Alna, og IKEA. Fine tur og aktivitetsmuligheter i området med den nye turveien langs Alnaelva og Grorudparken med bade- og grillplasser. Turveien leder videre til stier og lysløype i Lillomarka. Badedammen og Steinbruvann er populære turmål hele året, og for den som vil gå lenger finnes Lilloseter lenger inn i marka. Lillomarka har mange idylliske tjern og vann som er godt egnet for turer med telt, lavvo eller gapahuk. Marka er åpen for fisking i alle tjern og vann utenom drikkevannskildene Alunsjøen og Breisjøen. Det finnes også flere ridestier i Lillomarka. Det er nærmest umiddelbar avstand til skoler og barnehager.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.