Kaptein Oppegaards vei 18

Kaptein Oppegaards vei 18

Prisantydning 13.600.000,-
Omkostninger 358.142,-
Totalpris 13.958.142,-
P-rom 266m2
Byggeår 1975
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier

Visningstider

 • Søndag 4. juni
  Kl. 13.00 – 14.00
 • Mandag 5. juni
  Kl. 16.30 – 17.30

Meld deg på visning her

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Jan Fredrik Bonde

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  1011m2
 • Bruksareal
  305m2
 • Ligningsverdi
  3.407.757,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

NORDSTRAND - Innholdsrik enebolig o/3 plan. BRA 305 m². Flat hjørnetomt på 1 011m². Oppgraderingsbehov. Spennende potensial.

Høydepunkter

Kaptein Oppegaards vei 18 er en innholdsrik enebolig over 3 plan, plassert på en attraktiv hjørnetomt. Eiendommen ligger tilbaketrukket og fint til på Nordstrand, med nærhet til skoler, barnehager, servicefasiliter og idrettsanlegg. Tur- og friområde i nabolaget. Boligen har en gjennomgående eldre standard på flater og innredninger, og ny eier må påregne oppussing og tilpasning av boligen. Med andre ord er det flotte muligheter til å skape sitt eget hjem, helt etter egne ønske og behov. Tomten er pent opparbeidet, flat og inngjerdet, og tomtestørrelsen er på 1 011 m².

Stor enebolig på BRA 305 m²
Solrik beliggenhet
Dobbelgarasje
Sokner til Munkerud barneskole
Kan overtas snarlig om ønskelig

Beliggenhet

Kaptein Oppegaards vei ligger attraktivt, fredelig og barnevennlig til på Nordstrand. Eiendommen har gode solforhold, og ligger skjermet til. Det er kort vei til Sæter med forretninger, post, bank, treningssenter, flere restauranter, bydelsadministrasjon, etc. Bydelens største kjøpesenter, Lambertseter senter, ligger også i området og byr på gode servicetilbud.

For den frilufts-/idrettsglade er det kort vei til Østmarka med flotte tur-, sykkel- og skiløyper sommer og vinter. Her finner man også bade- og fiskevann. Nordstrandhallen / Nordstrand idrettsplass ligger også i umiddelbar nærhet. Nærmeste barneskole er Munkerud skole (ca. 0,7 km.), nærmeste ungdomsskole er Nordstrand (ca. 1,3 km.), og nærmeste videregående skole er Lambertseter (ca. 1,8 km.). Ellers er det et godt utvalg av barnehager i nærområdet.

Det er ca. 2 min. gange til buss i Oberst Rodes vei / Nordstrandhallen og ca. 7 min. gange til t-bane på Munkelia.

Velkommen til et hyggelig og barnevennlig nabolag.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Trond Larsen

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Trond på e-post
tl@sem-johnsen.no

Kontakt Trond på telefon
95 90 84 88

Trond har jobbet som eiendomsmegler siden 2005, primært med markedet i Oslo og Viken. Han bistår privatpersoner med salg av deres hjem, samt fritidseiendommer til fjells og ved sjøen. I tillegg har han god kunnskap og erfaring med å bistå profesjonelle eiendomsaktører med salg av prosjekter – alt fra mindre utbygging, til de større prosjektene.

Trond har lang erfaring som eiendomsmegler og fremstår svært sikker i utførelsen. Dette inngir trygghet for boligselger og boligkjøper. Han er kunnskapsrik, saklig og tydelig, samt alltid tilgjengelig for spørsmål og enkel å samarbeide med.

En salgsprosess varierer fra eiendom til eiendom og han er veldig opptatt av å skreddersy prosessen til hver enkelt eiendom. Han tar aldri lett på et oppdrag og vil underveis i prosessen gi råd og anbefalinger som han mener er optimale for oppdragsgiver. Salg (og kjøp) av et hjem er for de fleste av oss en meget stor prosess, hva gjelder tid/krefter, men også av økonomisk art. Hans rolle er å jobbe aktivt for selger slik at selger oppnår en høyest mulig salgspris, samt får en trygg og ryddig prosess underveis.

Les mer
Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Kaptein Oppegaards vei 18? Klikk her