Karenslyst allé 40

Karenslyst allé 40

Prisantydning 6.315.000,-
Omkostninger 17.176,-
Totalpris 7.646.176,-
P-rom 71m2
Byggeår 2008
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Anniken Johnsen

Eiendomsmegler/ Jurist/ Partner

Megler: Anniken Johnsen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  9.572,-
 • Fellesformue
  28.279,-
 • Fellesgjeld
  1.314.000,-
 • Ligningsverdi
  1.446.148,-
 • Energimerke
  D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

SKØYEN - Skøyen- Heis- Balkong- Garasjeplass- IN-ordning (innf. av lån, f.kost. kr 4.318,-) Fyring & v.vann inkl- ingen dokavgift

Høydepunkter

Sem & Johnsen har v/ Anniken Johnsen gleden av å presentere flotte Karenslyst Allè 40! Boligen har en attraktiv beliggenhet i byggets 2. etasje med kort vei til de fleste fasiliteter. Det er fra leiligheten kort gange til butikker, restauranter og Skøyen stasjon med trikk, tog, flytog og bussforbindelser. Det er viktig å presisere at borettslaget har IN- ordning, ved innfrielse av lån vil felleskostnadene bli kr 4.318,- Kan innfris 2 ganger årlig.

Kort om boligens fasiliteter:
Heis.
Fast parkeringsplass.
Balkong og stor felles takterrasse.
2 romslige soverom.
Arealeffektiv og god plaløsning.
Tilbaketrukket og rolig beliggenhet.
Gode sol- og utsiktsforhold.

Oppsummert er dette en bolig med en svært attraktiv beliggenhet med kort vei til det meste! Din nye bolig? Velkommen på visning!

Beliggenhet

Velkommen til flotte Karenslyst allè 40! Boligen har en attraktiv og sentral beliggenhet med alt av butikker, servicetilbud, kafeer, treningssentere og restauranter i umiddelbar nærhet. Det er god variasjon på ulike typer butikker i leilighetens nabolag, For å nevne noen; Maschmanns Matmarked, Starbucks og Japo Sushi. Det er også flere hyggelige kafeer som Joe & The Juice, Samson og Kaffebrenneriet rett ved boligen. Her har du også de aller fleste kjedene innenfor dagligvare, flere treningsentere samt andre servicetilbud som postkontor, Vinmonopolet og apotek.

Det er videre kort vei til Skøyen Stasjon med trikk, tog, flytog og bussforbindelser. En spasertur unna finner du Frogner og Majorstuen med sitt yrende cafè- og uteliv, samt spennende shoppingmuligheter. Rett utenfor døren finnes det gang- og sykkelsti langs Frognerkilen, som tar deg i retning Aker Brygge og sentrum. Det er kort vei til Frognerparken med gode tur- og rekreasjonsmuligheter - sommer som vinter.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Anniken Johnsen

Anniken Johnsen

Eiendomsmegler/ Jurist/ Partner

Kontakt Anniken på e-post
aj@sem-johnsen.no

Kontakt Anniken på telefon
46 40 30 10

Anniken har jobbet som eiendomsmegler siden 2015, og er utdannet jurist ved det juridiske fakultet i Bergen. Hun har jobbet som megler i 7 år og har tidligere vært med å drive ett kontor som salgsleder og partner. Hun er en megler som år etter år har levert gode resultater, og sørger alltid for at salgsprosessen oppleves som tillitsskapende og effektivt. Om man ønsker en megler som jobber strategisk, grundig og effektivt med fokus på gode salgsresultater, er Anniken megleren for deg. Hun er rå på oppfølging, og har stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Gjennom hennes måte å jobbe på, sørger hun for at sine kunder føler seg sett, hørt og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen.

Dette sier en av Annikens kunder om henne:

«Vi engasjere Anniken Johnsen etter anbefaling. Etter vårt første møte mottok vi raskt et forslag for tilrettelegging av opplegg for salg. Dette virket veldig profesjonelt og etter noen mindre justeringer ble det satt i gang. Hennes opptreden og engasjement var imponerende. Vi ble smittet av hennes positivitet og optimisme, og ikke minst hennes evne til å være tilgjengelig til enhver tid. Når da salget ble gjort (på veldig kort tid) sitter vi igjen med en god følelse om at dette ble gjort på en best mulig måte. Vi gir henne våre beste anbefalinger, og vil uten tvil også anbefale henne for venner/ kjente som skal selge sine hjem».

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Karenslyst allé 40? Klikk her