KLØFTAVEIEN 6 B

KLØFTAVEIEN 6 B

Prisantydning 7.000.000,-
Omkostninger 231.892,-
Totalpris 7.231.892,-
Boligtype Boligtomt
Eierform Selveier
Solgt

Petter Johnsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Petter Johnsen

Kort om eiendommen

KOLSÅS- Solrik tomt for oppføring av tomannsbolig eller enebolig. Barnevennlig beliggenhet i blindvei.

Høydepunkter

Boligtomt, 1000,3 kvm
Regulert for oppføring av tomannsbolig eller enebolig
BYA 25 %
Skjermet og barnevennlig beliggenhet i blindvei
Meget gode solforhold
Utsyn mot Kirkerudbakken og åsene rundt.

Kort avstand til:
Skoler og barnehager
T-bane og buss, bl.a. Hauger stasjon like ved
Flotte turområder, Kolsåstoppen m.m.

Beliggenhet

Eiendommen har en skjermet og meget solrik beliggenhet i Kløftaveien på Kolsås. Kløftaveien er en rolig villavei, som går fra Toppåsveien til Gabbroveien.

Det er mange flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet. Det er enkel adkomst fra eiendommen opp til Kolsåstoppen, som er et yndet turområde for små og store.

Området rundt Dælivann har også på fine turstier. Det er kort vei til Vestmarka, som byr på milevis med skiløyper om vinteren, samt flotte tur- og sykkelveier om sommeren. Videre har man fra Sandvika sentrum nærhet til idylliske Kalvøya og Kadettangen, hvor man kan nyte strand- og bryggeliv.

Det er også et bredt utvalg fritidsaktiviteter i nærheten, med bl.a. Hauger idrettspark, rulleskibane, Kirkerudbakken alpinanlegg, skøytebaner og fotballbaner, svømmehall, ridesentre, golfbaner m.m.

Fra eiendommen er det kort vei til barneskole (sokner pt. til Levre skole), ungdomsskole (Hauger) samt flere videregående skoler (Valler, Rosenvilde, Rud, Dønski m.fl.) Det er flere barnehager i området, både på Kolsås og Gjettum ( Kolsås barnehage, Rud barnehage, avd. Levre og Helgerud, Blåveiskroken barnehage og Vallerstua barnehage)

Det er kun få minutters gange til T-bane ved Hauger stasjon (bruker ca.25 min til Majorstuen) Det er også kort vei til bussholdeplass i Brynsveien, med hyppige avganger mot Sandvika.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.