Københavngata 13

Københavngata 13

Prisantydning 4.000.000,-
Omkostninger 9.532,-
Totalpris 4.134.532,-
P-rom 47m2
Byggeår 1892
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Christer Holmen

Eiendomsmegler

Megler: Christer Holmen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.564,-
 • Fellesgjeld
  125.000,-
 • Ligningsverdi
  1.083.497,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

GRÜNERLØKKA/RODELØKKA - Klassisk og gjennomgående 2-roms | Peis, rosett og stukkatur | God takhøyde | Lave felleskostnader | Ingen dok.avg.

Høydepunkter

Malte karmer 2021.

Beliggenhet

Leiligheten og borettslaget ligger sentralt til, men samtidig skjermet og tilbaketrukket i en av de mest populære gatene på Rodeløkka/Grünerløkka. Området er et rolig, attraktivt og sentralt boligområde med gangavstand til bl.a. Grünerløkka, Torshov, Tøyen og Oslo sentrum med sitt pulserende byliv. Videre er adressen et meget godt utgangspunkt for gåtur og mosjon, med gangavstand til flere grøntområder som bl.a. Torshovdalen, Torshovparken, Sofienbergparken Botanisk Hage, samt idylliske turstier langs Akerselva. Koselige gater mellom nostalgisk trehusbebyggelse på Rodeløkka.

Det er et bredt utvalg av matbutikker i nærheten. Det er også flere andre søndagsåpne matbutikker i området. Det florerer av take-away muligheter langs Trondheimsveien og ikke minst på Carl Berner. Ønsker du ytterligere servicetilbud tar man seg enkelt til Torshov, Grünerløkka og Oslo sentrum med sitt enorme utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I tillegg har man et av Oslos største kjøpesenter, Storo Storsenter med sine 130 butikker i kort avstand.

Like rundt hjørnet for leiligheter ligger Hotshop, Dæl, Art Bar og Kafe lykke. Det tar kun 10 minutters gange ned til Grünerløkka som er kjent for sitt kafé- og uteliv, shopping og kulturtilbud. Her finner man noen av de mest spennende restaurantene og barene Oslo har å tilby som for eksempel Skaal Matbar, Zarathustra, Trattoria popolare, Herr Nilsen, Le Benjamin, Territoriet, Oslo Velo Bar Boca, Parkteateret, Delicatessen, Villa Paradiso, SüdØst, m.m. Grünerløkka har også flere anerkjente parker som Birkelunden, Sofienbergparken og Olaf Ryes Plass.

Torshov finner du også i umiddelbar nærhet, som er kjent for sine mange koselige kaféer og store, flotte parkområder.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.