KONGHELLEGATA 10

KONGHELLEGATA 10

Prisantydning 4.700.000,-
Omkostninger 141.980,-
Totalpris 4.841.980,-
P-rom 56m2
Byggeår 1938
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.932,-
 • Fellesformue
  20.132,-
 • Ligningsverdi
  1.079.550,-
 • Energimerke
  D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

ROSENHOFF/CARL BERNER - Flott 2-roms toppleilighet - Panoramautsikt over byen og solrik, sydvendt balkong. Heis - F.utg. inkl. v.v og fyring

Høydepunkter

Leiligheten har en attraktiv beliggenhet tilbaketrukket mellom Frydenberg og Carl Berner i bydel Grünerløkka. Fra boligen er det gangavstand til et bredt utvalg av servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Dette er en perfekt beliggenhet for de som ønsker å bo sentralt med nærhet til urbant byliv, samtidig med nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder.

Tidligere industribygg over 6 etasjer pluss kjeller oppført i 1938. Eiendommen/kvartalet ble ombygget og omgjort til boligkompleks i 2009.

6. etg: Primærrom utgjør 56 kvm og omfattes av entré, gang, stue/kjøkken, soverom og bad.

Fra stue/kjøkken er det adkomst til en sydvendt balkong på ca. 6 kvm. Usjenert stue uten direkte innsyn.

Strålende felles takterrasser og bakgård designet av anerkjente Jensen og Skodvin AS

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet tilbaketrukket mellom Frydenberg og Carl Berner i bydel Grünerløkka. Fra boligen er det gangavstand til et bredt utvalg av servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Dette er en perfekt beliggenhet for de som ønsker å bo sentralt med nærhet til urbant byliv, samtidig med nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder.

Nærområdet har hatt en positiv utvikling med Carl Berner Torg og Pengeskaps fabrikken som har ført til at nye og spennende servicetilbud etablerer seg. I den nye Carl Berner passasjen finnes Vinmonopolet, apotek, Kiwi, blomsterhandel m.m. . I tillegg har Carl Berner torg åpnet med blomsterhandel, Kaffebrenneriet, Coop Mega, apotek og restaurant. Av dagligvarebutikker finnes bl.a. Coop, døgnåpen Joker (hele døgnet 365 dager i året)Kiwi og Rema 1000. Gangavstand til Grünerløkka som har mange hyggelige kafeer, restauranter og utesteder.

Megler

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.