Kongsløkken A206

Kongsløkken A206

Prisantydning 4.700.000,-
Omkostninger 117.412,-
Totalpris 4.817.412,-
P-rom 46m2
Byggeår 2023
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Kort om eiendommen

KONGSLØKKEN/ENSJØ - Romslig og lekker 2-roms leilighet i byggets 2.etasje. Balkong på ca. 6,5m2. Godt utleieobjekt. Salg av kontrakt

Høydepunkter

Velkommen til Kongsløkken på Ensjø.

Romslig 2-roms leilighet i byggets 2.etasje. Leiligheten har et soverom, bad, entre og åpen stue- og kjøkkenløsning. De store vindusflatene gir leiligheten mye lys og den romslige entreen gir flere muligheter for oppbevaringsløsninger. Soverommet er romslig og har god plass til garderobeløsning.

Baderommet blir levert med fliser på vegg og gulv og du finner opplegg for vaskemaskin ved siden av vasken. Det moderne og lyse kjøkkenet blir levert av kvalitet og byr på mye benkeplass, samt at du har egne soner for spisebord og for stue. Den åpne løsningen inviterer til sosialt samvær med venner og familie.

- 6,5 kvm stor nordvestvendt balkong
- Vannbåren gulvvarme
- Salg av kontraktsposisjon
- Estimert ferdigstillelse Q1 2023
- Utbyggergaranti

Beliggenhet

Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.

For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Kongsløkken A206? Klikk her