KONGSVEIEN 83 C (leil. C23) - NY

KONGSVEIEN 83 C (leil. C23) - NY

Prisantydning 8.250.000,-
Omkostninger 63.192,-
Totalpris 8.313.192,-
Byggeår 2021
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Bull

Eiendomsmegler/ Partner

Megler: Kristian Bull

Kort om eiendommen

"PAA HOLTET" - Attraktiv prosjektert hjørneleil. i C-bygget. 2 soverom, 10kvm. vestvendt balkong, 2 boder, garasjeplass

Høydepunkter

- Eksklusivt og koselig boligprosjekt fordelt på 3 bygg / 26 selveierleiligheter
- Heis, terrasser/balkonger og store vindusflater
- Særpreget moderne arkitektur tegnet av Helling arkitekter
- Diverse spennende planløsninger, godt med lys og enkelte boliger med ekstra takhøyder
- Gjennomgående høy standard
- Særdeles sentralt og fint beliggende på Holtet med nærhet til både byen og fjorden, samt offentlig kommunikasjon og butikker m.m.
- Estimert overtakelse desember 2021*.

NB!
Perspektiver benyttet viser kun generelle illustrasjoner fra prosjektet og ikke fra den spesifikke enhet som selges - mer informasjon fås i prospektet. Det er viktig å ha lest prospektets del 1 og 2 før budgivning. Det foreligger noen mindre endringer/oppgraderinger i prosjektet siden prospektet ble trykket. Har du interesse av å by på boligen bes du først kontakte megler for nærmere info rundt dette.

Beliggenhet

Holtet er et attraktivt strøk med kort vei til både by og fjord. Med anerkjente barnehager og skoler i nærheten er det et trygt sted å vokse opp. Dagligvarehandelen gjør du enten på Joker eller i delikatessebutikken Jacobs. Frisør og blomsterhandel er andre fasiliteter like ved. Ønsker du en lettvint middag er det både sushi og pizza rett i nærheten.

Adresse og matrikkel

Foreløpig matrikkelnummer er Gnr. 154. Bnr. 123 i Oslo kommune med foreløpig adresse Kongsveien 83 A-C (endringer vil kunne forekomme). Tomten er eiet (felles eiet tomt for sameiet) med areal ca. 2 745 kvm, men det kan komme endringer i tomtestørrelse som følge av grensejusteringer underveis i byggeperioden.

NB!

Megler

Portrettbilde av Kristian Bull

Kristian Bull

Eiendomsmegler/ Partner

Kontakt Kristian på e-post
bull@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 48 48 00

Kristian Bull har jobbet med eiendom siden 1998, som megler siden 2002 og selger ca. 50 boliger i året. Han er utdannet siviløkonom med master i finans og er partner og megler i Vikakontoret. Kristian ser på boligmegling som verdiskapning og etterlever både kvalitet, service og engasjement. Han selger din bolig som om det skulle vært hans egen og vet at det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.