KRAFTS GATE 2 A

KRAFTS GATE 2 A

Prisantydning 3.500.000,-
Omkostninger 88.962,-
Totalpris 3.594.317,-
P-rom 31m2
Byggeår 1933
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Bull

Eiendomsmegler/ Partner

Megler: Kristian Bull

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.329,-
  • Fellesgjeld
    5.355,-
  • Ligningsverdi
    904.413,-

Kort om eiendommen

BISLETT - Smart toppleil. mot rolig atrium. Solrik balkong. Flott utsikt. Supersentralt. Optimal planløsning. Topp utleieobjekt

Høydepunkter

- Særdeles attraktiv toppleilighet med store vindusflater, utsikt og solrik balkong

- Her kan du virkelig nyte late dager på den herlige balkongen med utsikt over takene og gode solforhold fra morgen til kveld

- Lys og trivelig selveier - hele leiligheten ligger vendt mot rolig bakgård/atrium

- God skapplass i entré (4 stk. store høyskap)

- Smart planløsning som gir mulighet for sovenisje ved eksempelvis å dele opp stuen med halvvegg/evt. bare bruke stuen med stor sovesofa

- Tilbaketrukket beliggende i rolig gate

- Supersentralt på Bislett med kort avstand til det meste - sentrum, Bogstadveien, St. Hanshaugen, Slottsparken, Grünerløkka, etc.

- Bygård fra 1930-tallet med betong etasjeskillere

- Sentralt brannvarslingsanlegg

- Meget hyggelig, grønn og romslig bakgård med div. sittegrupper, sykkelparkering etc.

Beliggenhet

Attraktiv og sentral beliggenhet midt mellom St. Hanshaugen og Bislett med et trivelig lokalmiljø for både voksne og barn. Godt offentlig kollektivtilbud og kort vei til alle byens fasiliteter.

I umiddelbar nærhet ligger St. Hanshaugen med spesialbutikker og restauranter som Gutta på Haugen, Kaffebrenneriet, Pascal, Smalhans, Espressohouse og Java.

Rundt Bislett og i Thereses gate like bortenfor finnes blant annet Kaffebrenneriet, Godt Brød, apotek, ICA, Bunnpris, Vinmonopolet, St. Lars, United Bakeries og Laundromat, samt andre koselige kaféer, butikker og restauranter.

Gangavstand også til Hegdehaugsveien/ Bogstadveien og Karl Johan, med sine store utvalg av butikker, restauranter og barer. På Adamstuen torg finnes blant annet kaféer, grønnsakshandel og Baker Hansen.

Megler

Portrettbilde av Kristian Bull

Kristian Bull

Eiendomsmegler/ Partner

Kontakt Kristian på e-post
bull@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 48 48 00

Kristian Bull har jobbet med eiendom siden 1998, som megler siden 2002 og selger ca. 50 boliger i året. Han er utdannet siviløkonom med master i finans og er partner og megler i Vikakontoret. Kristian ser på boligmegling som verdiskapning og etterlever både kvalitet, service og engasjement. Han selger din bolig som om det skulle vært hans egen og vet at det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.