Krags vei 3 A

Krags vei 3 A

Prisantydning 11.500.000,-
Omkostninger 327.922,-
Totalpris 11.827.922,-
P-rom 233m2
Byggeår 1923
Soverom 5
Boligtype Tomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  1253m2
 • Bruksareal
  244m2
 • Bruttoareal
  277m2
 • Ligningsverdi
  1.831.880,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

NEDRE HOLMENKOLLEN/KRAGS VEI - Halvpart tomannsbolig over 2 plan - Fantastisk panorama-/fjordutsikt - Solrikt - Flott standard - Praktikantdel m/egen inngang - Hyggelig terrasse og hagedel - Garasjeplass og biloppstillingsplass

Høydepunkter

- Halvpart tomannsbolig over 2 plan (1. etasje og u. etasje)
- Fantastisk panorama-/fjordutsikt
- Meget solrikt

- Hele boligseksjonen ble totalrehabilitert/oppgradert i perioden 2013-2016 og har gjennomgående høy standard, både hva angår materialvalg og håndverksmessig utførelse. Flott standard!

- Praktikantdel med egen inngang
- Hyggelig terrasse og hagedel
- Garasje og biloppstillingsplass

- Peisovn i stue i 1. etasje
- Mulighet for ekstra peisovn i stue i u.etg. (praktikantdel) ifølge selger

- Hyggelig, rolig og barnevennlig beliggenhet i grønne omgivelser
- Kort vei til rekreasjonsområder som Holmenkollen og Marka, Gressbanen (Ready idrettsanlegg), Holmendammen og idrettsanlegg på Voksen skole
- Kort vei til skoler/barnehager, deriblant nye Holmen skole som åpner i 2018

Beliggenhet

Hyggelig og barnevennlig beliggenhet i grønne omgivelser i Krags vei på nedre Holmenkollen. Et meget attraktiv og godt etablert område med kort vei til barnehager, skoler, idrettsanlegg, Holmenkollen og Marka.

Fra eiendommen er det kort gange til nye Holmen skole som åpner i 2018 (https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/slik-bygger-vi-oslo/holmen-skole-ny-skole-i-2018/), og til Midtstuen skole og barnehager. Gressbanen idrettsanlegg (Ready) er også innen kort gangavstand. Her finnes et meget godt aktivitetstilbud for store og små, både sommer som vinter. Anlegget, som består av 2 store baner (en med kunstgressdekke og en med grusunderlag om sommeren) er om vinteren omgjort til hhv. én kunstfrossen bandybane og én bandybane med naturfrossen is. Her er det også mulighet for lek og moro på skøyter på egne publikumstider.

Nærområdet er kjent for sitt barnevennlige miljø, med bl.a. Gressbanen som et naturlig samlingspunkt for barn i alle aldre.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.