KRUSES GATE 3 A

KRUSES GATE 3 A

Prisantydning 4.000.000,-
Omkostninger 114.042,-
Totalpris 4.114.042,-
P-rom 42m2
Byggeår 1896
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.079,-
 • Fellesformue
  17.276,-
 • Ligningsverdi
  1.037.873,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Attraktiv beliggenhet - Moderne, spennende 2-roms selveierleil. over 2 plan med felles idyllisk uteplass - Velholdt

Høydepunkter

Spennende og arealeffektiv 2-roms selveierleilighet over 2 plan, med moderne standard fra 2007/-08. Bygården ble bygget om/oppgradert og reseksjonert i 2006/-07, og i denne forbindelse ble denne seksjonen etablert (bygget/oppgradert).

Leilighetens 1. etasje består av entré med garderobe og varmekabler i gulv, hyggelig stue med gode vindusflater og takhøyde, åpen kjøkkenløsning med Varenna innredning og dels integrerte hvitevarer fra Gaggenau, praktisk hems i stuen med gulvflate på ca. 9 kvm (lav takhøyde), samt flislagt toalettrom med varmekabler i gulv. Det er videre trapp ned til leilighetens kjellerdel som består av gang/trapperom, soverom med garderobeskap, et praktisk disponibelt rom og pent dusjbad med opplegg vaskemaskin. Det er varmekabler i gulv i hele leilighetens kjellerdel. Seksjonen disponerer i tillegg en ekstern kjellerbod.

Meget pen frittliggende boliggård i nybarokk stil, byggemeldt i 1895 av byggemester O. C. Olsen ved arkitekt Olaf Boye. Felles idyllisk uteplass med sittegruppe. Fra eiendommen er det kort vei til "alt".

Beliggenhet

Meget etterspurt og populær beliggenhet i idylliske Kruses gate på Frogner. Gården ligger noe tilbaketrukket fra gaten med hyggelig forhage.

Kruses gate er rolig og enveiskjørt, og har en særdeles sentral beliggenhet. Det er kort gangavstand til alle tenkelige bymessige servicefunksjoner som dagligvarehandler, spesialforretninger, post, vinmonopol, Gimle kino, restauranter, barer og kaféer, samt gode shoppingmuligheter i Bygdøy allé, nedre del av Frognerveien og Skovveien. Fra eiendommen er det i tillegg umiddelbar nærhet til trikkeholdeplass (i skrivende stund er trikkelinjen ikke i drift grunnet rehabilitering av spor), samt kun få minutters gange til Frogner kirke med mange busslinjer.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.