KRUSES GATE 11

KRUSES GATE 11

Prisantydning 12.500.000,-
Omkostninger 417.312,-
Totalpris 13.149.126,-
P-rom 85m2
Byggeår 1974
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Roy Blixt

Ingrid Husby

Eiendomsmegler

Megler: Ingrid Husby

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.559,-
 • Fellesformue
  51.072,-
 • Fellesgjeld
  231.814,-
 • Ligningsverdi
  1.676.189,-
 • Energimerke
  F – rød

Kort om eiendommen

FROGNER - Fantastisk beliggenhet øverst i Kruses gate - 2 Garasjeplasser - Heis - Solrik terrasse med utsikt

Høydepunkter

- Fantastisk beliggenhet på Frogner
- Sentralt område i rolige omgivelser
- Romslig stue med peis
- Utgang til stor, sydvendt terrasse
- Gode solforhold og utsyn over nabolaget
- To garasjeplasser med heisadkomst
- Disponerende bod i kjeller
- Veldrevet og hyggelig sameie
- Representativt inngangsparti
- Felles svømmebasseng, badstue og treningsrom

Beliggenhet

Flott beliggenhet med ettertraktet adresse, på toppen av et høydedrag på beste Frogner i Oslo! Bebyggelsen i området er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra forrige århundre. Her ligger alle typer servicetilbud innen gangavstand. Apotek, offentlig kommunikasjon, butikker og shoppingmuligheter er så og si rett utenfor inngangsporten. På Amtmann Furus Plass og i omkringliggende gater, er det bakerier og kaffebarer, samt koselige restauranter. I nærområdet finner du også interiørforretninger, legevakt, kirke, kinoer, museum, vinmonopol, post, delikatesseforretninger, skoler (ungdomsskole og videregående skole), barnehager m.m.

Det er gangavstand til populære parker og grøntområder med ridetrasséen i Gyldenløves gate rett nedenfor eiendommen, samt kort avstand til Frognerparken og Vigelandsanlegget. Her kan du nyte gåturer blant spennende kunst, bare soling og avslapning, eller fine treningsturer.

Det er også kort gangavstand til Solli plass, Majorstuen, Bygdøy, Aker Brygge og sentrum med alt av fasiliteter. For en litt annen type aktivitet, finner du nyrestaurerte Frogner kino som et verdt et besøk, eller Gimle kino som er en liten og tradisjonsrik kino, kjent for kunst- og kvalitetsfilmer helt siden den åpnet i 1939. Her får du service og komfort, med øl og vinservering i foajeen.

Meglere

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.