LANDSTADS GATE 2

LANDSTADS GATE 2

Prisantydning 3.400.000,-
Omkostninger 8.032,-
Totalpris 4.211.397,-
P-rom 45m2
Byggeår 2007
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Megler: Kristine Grønn

Christer Holmen

Eiendomsmegler

Megler: Christer Holmen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.853,-
 • Fellesformue
  15.861,-
 • Fellesgjeld
  803.365,-
 • Ligningsverdi
  1.028.288,-
 • Energimerke
  E – lysegrønn

Kort om eiendommen

Lys og innbydende leilighet i byggets 5.etasje. Fransk balkong og felles takterrasse. Attraktiv og sentral beliggenhet.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt og populært boligområde ved St. Hanshaugen/ Alexander Kiellands plass med få minutter til St. Hanshaugen-parken. Parken tilbyr turmuligheter for store og små, sommerservering, scene hvor det avholdes konserter, andedam, mange benker å slappe av i, fjordutsikt og mye mer. Ilaparken og Kiellandsplass frister også på varme sommerdager. Dette er en perfekt beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt og samtidig vil ha kort vei til flotte grøntarealer. Akerselva er 5 min unna. Fra leiligheten har man gangavstand til Bislett, samt Grünerløkka med sitt pulserende liv.

Gangavstand til St. Hanshaugen Senter med bl.a. Rema 1000, blomsterbutikk, frisør og Apotek1. Coop Mega ligger også i umiddelbar nærhet til leiligheten. Det ligger flere sjarmerende nisjebutikker i området, blant annet Gutta på Haugen og den økologiske helsekostbutikken Røtter. Hyggelige kaféer og restauranter som Java, Smalhans, Roleur, Schrøder, Pascal, Kaffebrenneriet og Kolonialen, samt Åpent Bakeri.

St. Hanshaugen har et stort utvalg av treningsfasiliteter i nærområdet; bl.a. SATS Bislett, Bislet bad, Bislett stadion, FitnessXpress, Gym Ila mfl. Nærområdet byr også på fotballbane, basketbane, lekeplass og pingpongbord. Ellers kan man benytte seg av parken på St. Hanshaugen med tuftepark, samt Stensparken og Idioten med sine fine tur- og rekreasjonsmuligheter. Alexander Kiellands plass ligger rett nedenfor med vannspeil, grøntområder, treningssentre, kaféer, populære Tranen, Colonel Mustard, Humornieu Scene, div barer, matbutikker, apotek og Vinmonopol. Ca. ti minutters gange til Grünerløkka med sitt pulserende liv, kaféer, butikker, utesteder og hyggelige Birkelunden. Også kort gange til Vulkan, med Mathallen, BAR Vulkan, konsertscene og restauranter. Gangavstand til Torggata med restauranter og kulturtilbud.

Meglere

Portrettbilde av Kristine Grønn

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Kontakt Kristine på e-post
kg@sem-johnsen.no

Kontakt Kristine på telefon
48 26 75 20

Kristine har over 18 års erfaring som eiendomsmegler. Hun startet hos Sem & Johnsen i januar 2021, og har før det jobbet som eiendomsmegler og daglig leder hos DNB Eiendom, avd Ullevål.

Kristine har de 12 siste årene i DNB Eiendom vært en av de mest omsettende meglerne og innehar også selskapets omsetningsrekord. Diverse utmerkelser og priser på høy kundetilfredshet har hun gjennom årene også mottatt. Kristine beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og tilstede under hele salgsprosessen, og er kjent for å jobbe hardt og dedikert for kundene sine.

Kristine er godt kjent i Oslo og på Romerike, og har tradisjonelt hatt et spesielt fokus på Ullevål, Berg, Tåsen, Brekke og Sogn/Nordberg.

Motto: Flest på visning gir best pris!

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.