Langviksveien 19G

Langviksveien 19G

Prisantydning 10.800.000,-
Omkostninger 295.542,-
Totalpris 11.095.542,-
P-rom 106m2
Byggeår 1974
Soverom 4
Boligtype Rekkehus
Eierform Selveier
Solgt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    354m2
  • Bruksareal
    120m2
  • Ligningsverdi
    3.037.158,-

Kort om eiendommen

BYGDØY - Rekkehus med solrik hage - 3(4) soverom - Peis - Meget barnevennlig - Parkering - Oppussing

Høydepunkter

Enderekkehus på ett plan med solrik hage og inngjerdet fellesareal med lekeplass for barn. Meget barnevennlig!. Rolig, og tilbaketrukket fra vei, sentralt på Bygdøy, med kort vei til sjø, buss, nærbutikk, flere barnehager og skole i nærmiljøet. Boligen er innredet med 3 soverom, men det er mulighet for å tilbakeføre romløsning til originalplan med 4 soverom. Standard hovedsakelig fra byggeår med behov for full oppussing.

Beliggenhet

Langviksveien 19G ligger i et attraktivt boligstrøk med skjermet og rolig beliggenhet. Fra eiendommen er det kort vei til barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Bygdøy har et stort utvalg idrettsaktiviteter, med alt fra seiling, surfing, roing, og kajakklubb rett utenfor døren, til tennis, basket, fekting, fotball og mye mer. Bygdøy er den nærmeste halvøya som ligger rett utenfor sentrum. Landlig, idyllisk og svært sentralt.

Huk badestrand ligger i gangavstand fra boligen. I tillegg ligger Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad godt innen rekkevidde. Kongeskogen er totalfredet, noe som gjør dette til et herlig rekreasjonsområde. Her finner du blant annet en utbygd hinderløype, og preparerte skiløyper vinterstid.

Det er gang- og sykkelvei langs Frognerkilen til Skøyen, Sentrum, Aker Brygge og Tjuvholmen (ca. 15 min med sykkel). Ett minutt til buss nr. 30 med stoppested Bygdøhus - Strekning Huk, opp Bygdøy Allé, gjennom sentrum og opp til Nydalen.

På sommerhalvåret går det båt fra Fram-museet inn til Aker Brygge

Matrikkel

Gnr. 2 bnr. 941 i Oslo kommune

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.