LILLE FROGNER ALLE 3

LILLE FROGNER ALLE 3

Prisantydning 15.900.000,-
Omkostninger 476.342,-
Totalpris 16.376.342,-
P-rom 181m2
Byggeår 1894
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    4.900,-
  • Fellesformue
    25.970,-
  • Ligningsverdi
    3.017.656,-

Kort om eiendommen

En idyll i stille sidegate m/herlig felles hage (kun 4 leiligheter i sameiet) - Klassisk vakker og usjenert 5-roms.

Beliggenhet

Særdeles flott og sentral beliggenhet i en av Oslos vakreste gater på Frogner. Gården ligger på et lite høydedrag med hyggelig utsyn over frodige omgivelser og med meget gode solforhold. Gården ligger skjermet i enveiskjørt gate uten gjennomgangstrafikk. Gangavstand til bytrikk i Frognerveien.

Beliggenheten ansees som noe av det ypperste, med gangavstand til hovedstadens mest populære handlegater, kaféer, barer og restauranter.
Det er umiddelbar nærhet til nedre del av Frognerveien og Bygdøy Allé, kjent for sine rike tilbud av hyggelige cafeér, bakerier, frukt & grønt butikker og spisesteder samt eksklusive spesial- og delikatesseforretninger. Likeledes kort gange til fasiliteter som bank, post, apotek, vinmonopol m. m.
Kort gange til Majorstuen og Bogstadveien, samt til Aker Brygge og Tjuvholmen.

Leiligheten har nærhet til gode rekreasjonsmuligheter i Slottsparken, Uranienborgparken og flotte Frognerparken - sistnevnte med skulpturanlegget Vigelandsparken og populære Frognerbadet og Frogner Tennis. Frogner stadion byr på skøytebane vinterstid og fotballbane på sommeren.
For hyggelige søndagsturer anbefales turområdene på Bygdøy med bademuligheter og maritime fasiliteter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, hvorav flere holdeplasser i umiddelbar nærhet. Gangavstand til Majorstuen med t-banestasjon eller til flytoget på hjørnet Parkveien/ Henrik Ibsens gate. Ellers gangavstand til sentrum/ Karl Johan.
Med bil fra Frogner tar det ca. 2 min til Skøyen, 2 min til Majorstuen, 7 min til Oslo S og ca. 35 min til Oslo Lufthavn.

Litt historie:
Lille Frogner allé strekker seg fra Frognerveien til Gyldenløves gate. Gaten fikk navnet sitt i 1927 etter gården Lille Frogner. Lille Frogner lå på et høydedrag over nåværende Haxthausens gate, og ble kjøpt av Karl Johan som ledd i en plan om å lage en sammenhengende park fra Slottet til Bygdøy.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.