LØNNHAUGEN ALLE 10

LØNNHAUGEN ALLE 10

Prisantydning 16.500.000,-
Omkostninger 413.042,-
Totalpris 16.913.042,-
P-rom 190m2
Byggeår 1905
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.667,-
  • Ligningsverdi
    2.221.361,-
  • Energimerke
    F – oransje

Kort om eiendommen

VINDEREN - Herlig selveierleil. med representativt inngangsparti - Terrasse og fjordutsikt - 3 peiser - 1 garasjeplass og 1 p-plass

Høydepunkter

Sjelden anledning!

Stor og vakker selveierleilighet i nydelig villa i "Tudor stil" beliggende fritt og privat i blindvei med kort gangavstand til Vinderen. Villaen var tidligere eid av skipsreder Herlofsen, og består i dag av et sameie med kun 4 leiligheter. Selger har eid leiligheten i over 40 år.

Leiligheten er over to plan og har mange flotte bygningsmessige detaljer. 1. etasje har bl.a. stor takhøyde, samt privat og herskapelig inngangsparti med doble dører. Hall med gjeste-wc. Hyggelig stue med peis og utgang til veranda med videre nedgang til den store felles hagen/tomten på ca. 2,8 mål. Spisestue med integrert vitrineskap og lekre mahognidetaljer. Pent spisekjøkken med peis. Stort hovedsoverom med direkte adkomst dusjbad og wc. Det er mulighet for å etablere et ekstra soverom i etasjen.

Innholdsrik kjelleretasje med gang med trapp opp til 1. etasje, allrom, peisestue, avdeling med vaskerom og dusj og toalett, samt bod og kjølerom (se for øvrig avsnitt innhold. Det er egen inngang til leilighetens kjellerdel via felles bodområde.

Seksjonen som selges disponerer én av garasjeplassene i den frittstående dobbelgarasjen, samt én definert utvendig parkeringsplass på sameiets fellesareal.

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet i et av Oslos mest etterspurte boligområder. Lønnhaugen allé er en hyggelig blindvei/stikkvei inn fra Grimelundshaugen, og består i hovedsak av villabebyggelse med velstelte hager. Svært idylliske og vakre omgivelser.

Fra eiendommen er det gangavstand til Vinderen sentrum med et godt utvalg av forretninger, ulike servicefunksjoner, restauranter, treningssenter m.m. I tillegg er det gangavstand til Vinderen barneskole og Ris ungdomsskole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.