Lørenveien 69, B2-33

Lørenveien 69, B2-33

Prisantydning 5.590.000,-
Omkostninger 56.592,-
Totalpris 5.646.592,-
P-rom 80m2
Byggeår 2020
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Selveier

Kort om eiendommen

NY PRIS! LØRENPORTEN - Ny og flott 3-roms hjørneleilighet med 28 kvm syd- og vestvendt markterrasse. Ferdig Q4 2020

Høydepunkter

Det som tidligere var et industriområde er nå forvandlet til en koselig småby i storbyen Oslo, med barnehage, skole, kulturhus og eget torg.

- Urbant, men fredelig boligområde med nærhet til både by og natur.
- Løren har en høy, solfylt og fri beliggenhet, midt mellom fjord og skog.
- Butikker, kafeer og spisesteder gjør Løren til en egen småby du vil trives i.
- Kort vei til både store grøntområder, idrettsanlegg og marka.
- Skoler, barnehager og servicetilbud er innen gangavstand.
- Det tar kun ca. 10 minutter med T-banen fra egen T-banestasjon til Oslo sentrum.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt på Løren og sentrum nås med et godt kollektivtilbud. Det er gangavstand til to t-banestasjoner, bl.a. Løren Stasjon som er Oslos nyeste t-banestopp. Linje 4 bruker 6 minutter til Nydalen, 8 minutter til Ullevål, 11 minutter til Blindern, og 14 minutter til Majorstuen. Buss stopper i Lørenveien og i Dag Hammarskjølds vei, samt at Flybussen også stopper på sistnevnte sted. Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle er andre områder som ligger i tilknytning til Løren.

På Løren er det lagt vekt på attraktive uterom med blant annet Lørenparken. Det er flere forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand, samt at Kanonhallen ligger i området. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Nærmeste nabolag, Økernområdet, er i stadig utvikling og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland. Målet er å etablere et dekkende tilbud for befolkningen.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har sitt hovednedslagsfelt i Oslo og Bærum. Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Konkurranseelementet, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Etter 11 år i bransjen har Kjendlie bistått i mer enn 2000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.