LYSAKER BRYGGE 1

LYSAKER BRYGGE 1

Prisantydning 8.650.000,-
Omkostninger 224.372,-
Totalpris 8.874.372,-
P-rom 102m2
Byggeår 2004
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Thomas Koren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Thomas Koren

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.191,-
 • Fellesformue
  20.710,-
 • Ligningsverdi
  1.568.058,-
 • Energimerke
  C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Meget sjelden 4 roms på Lysaker Brygge - Lys og lekker leil. m/16 kvm sydv. terrasse, hage, sjøutsikt, 2 bad, garasjepl.

Høydepunkter

- Gjennomgående leilighet med meget effektiv romløsning
- Privat markterrasse ut mot grøntarealer
- 3 soverom og 2 bad
- Sjøutsikt
- Moderne bygningskompleks
- En garasjeplass (nr B21.1) i felles lukket garasjeanleg
- Enkel aksess til bolig fra parkering til leilighet, heis rett opp!
- Fjernvarme via radiatorer og vannbåren gulvvarme på bad
- Sentralt beliggende med minutters gangavstand til Flytoget, og samtidig i landlige omgivelser med 2 minutter til stranden.

Beliggenhet

Lysaker Brygge er sentralt og pent beliggende på Lysaker rett ved sjøkanten. Her finnes badebrygge, lekeplasser, båttransport til Aker Brygge via Nesoddtangen, dagligvarebutikk, restaurant Pier31, café Pier41, båtutsalg, tannlege og treningssenter, fiskeutstyrsbutikk, butikk for kjøkkeninnredning Poggenpohl, treningssenter m/behandlingstilbud og flere agenturer for klær, Louis Poulsen forretning med eksklusiv belysning og kjøkkenutstyr mv.

Sollerudstranda ligger i kort gangavstand på andre siden av Lysakerelven. Kyststien med gang og sykkelveier fører deg gjennom grøntområdet Lagåsen til friområder på Fornebulandet eller langs sjøen inn mot Oslo sentrum. Beliggenheten er unik og må oppleves!

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet fra Lysaker stasjon. Her går flytoget og NSB-tog, busser til Oslo og Bærum i flere retninger og taxier fra taxiholdeplassen. Det er nærhet til både skoler og barnehaver. Det er kort vei til CC-vest, som er et kjent kjøpesenter med alle fasiliteter. Enkel adkomst med bil til E18 i begge retninger.

Mellom bygningene på sameiets tomt er det pent opparbeidede grøntarealer med sittegrupper, prydbusker og lekeplasser brostenslagte og asfalterte adkomster til inngangspartiene.

Megler

Portrettbilde av Thomas Koren

Thomas Koren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Thomas på e-post
tk@sem-johnsen.no

Kontakt Thomas på telefon
45 00 46 64

Thomas Koren har jobbet som eiendomsmegler siden 2006, og har lang erfaring med både brukte og prosjekterte boligsalg.
Ekspertområdene til Koren er i hovedsak Oslo og Bærum.

Koren har fokus på en grundig, metodisk eiendomsmegling som sikrer økt sannsynlighet for raskere salg og bedre salgspris. Han er entusiastisk til jobben og meget tilgjengelig for kunden. Oppfølgning er en av hans gode styrker, sammen med det å være tydelig og positiv gjennom hele salgsprosessen.

Thomas Koren har har et meget bredt kontaktnettverk av interessenter, samt en stor kundeportefølje bestående av fornøyde kunder.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.