Lysaker Brygge 13

Lysaker Brygge 13

Prisantydning 7.500.000,-
Omkostninger 215.517,-
Totalpris 7.717.716,-
P-rom 85m2
Byggeår 2004
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Thomas Koren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Thomas Koren

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.300,-
 • Fellesformue
  11.574,-
 • Fellesgjeld
  2.199,-
 • Ligningsverdi
  1.100.582,-
 • Energimerke
  C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

LYSAKER BRYGGE - Gjennomgående 3 (4)- romsleilighet med 11,5 kvm solrik sydvendt terrasse, fjordutsikt, 2 wc, garasjeplass med direkte heisadkomst. Peis.

Høydepunkter

- Lys og lekker 3 (4)-roms i 4. etg.
- 11,5 kvm solrik, sydvendt terrasse med fjordutsikt
- Sjøutsyn fra alle vesentlige rom
- 2 stk wc
- Separat kjøkken
- Peis
- Lys leilighet med usjenert beliggenhet
- Garasjeplass med direkte heisadkomst
- Fjernvarme inkludert i felleskostnader - økonomisk boforhold og "easy living"
- Maritimt og attraktivt boområde med dagligvareutsalg, treningssenter, badestrender, brygge med servering og diverse butikker
- Offentlig kommunikasjon like i nærheten, både NSB/flytoget samt buss, båt og taxi

Beliggenhet

Lysaker Brygge er sentralt og pent beliggende på Lysaker rett ved sjøkanten. Her finnes badebrygge, lekeplasser, båttransport til Aker Brygge via Nesoddtangen, dagligvarebutikk, restaurant Pier31, café Pier41, båtutsalg, tannlege og treningssenter, fiskeutstyrsbutikk, butikk for kjøkkeninnredning Poggenpohl, treningssenter m/behandlingstilbud og flere agenturer for klær, Louis Poulsen forretning med eksklusiv belysning og kjøkkenutstyr mv.

Leiligheten ligger attraktivt til i 4. etasje og har god kontakt med sjøen og fjordutsikt. Det er en lys leilighet med en usjenert beliggenhet.. Direkte heisadkomst til garasjeanleggene og leilighetens garasjeplass samt bod.

Mellom bygningene på sameiets tomt er det pent opparbeidede grøntarealer med sittegrupper, prydbusker og lekeplasser brostenslagte og asfalterte adkomster til inngangspartiene. Svært barnevennlige omgivelser. Sollerudstranda ligger i kort gangavstand på andre siden av Lysakerelven. Kyststien med gang og sykkelveier fører deg gjennom grøntområdet Lagåsen til friområder på Fornebulandet eller langs sjøen inn mot Oslo sentrum. Beliggenheten er unik og må oppleves!

Megler

Portrettbilde av Thomas Koren

Thomas Koren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Thomas på e-post
tk@sem-johnsen.no

Kontakt Thomas på telefon
45 00 46 64

Thomas Koren har over 12 års erfaring som eiendomsmegler, både brukt og prosjektert. Ekspertområder for Koren er i hovedsak Oslo og Bærum.

Koren har fokus på en grundig, metodisk eiendomsmegling som sikrer økt sannsynlighet for raskere salg og bedre salgspris.

Koren er entusiastisk til jobben og meget tilgjengelig for kunden. Oppfølgning er en av hans gode styrker, sammen med det å være tydelig og positiv gjennom hele salgsprosessen.

Thomas Koren har tidligere jobbet blant annet i Eie og Privatmegleren, og har et meget bredt kontaktnettverk av interessenter, samt en stor kundeportefølge bestående av fornøyde kunder.

Les mer