Lysaker Brygge 20

Lysaker Brygge 20

Prisantydning 4.750.000,-
Omkostninger 136.542,-
Totalpris 4.890.072,-
P-rom 61m2
Byggeår 2005
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Kristian Ask

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.110,-
 • Fellesformue
  5.104,-
 • Fellesgjeld
  3.530,-
 • Ligningsverdi
  861.193,-
 • Energimerke
  E – mørkegrønn

Kort om eiendommen

LYSAKER BRYGGE - Meget lys 2(3)- roms toppleilighet med sjøutsikt og kveldssol - Felles takterrasse - Heis - Garasjeplass - Pusset opp i 2013 med nytt kjøkken, gulvflater, veggflater og baderomsinnredning

Høydepunkter

- Toppleilighet med fjordutsikt
- Heisadkomst
- Garasjeplass nr. I 16.3
- Pusset opp i 2013
- Varmtvann og fyring inkl. i felleskostnadene
- Kjøkkeninnredning fra Epoq med integrerte hvitevarer
- Felles takterrasse
- Dørcalling med kamera
- Gode servicefasiliteter på Bryggen
- Kun 10 minutter med buss/tog til Oslo sentrum
- Idyllisk beliggenhet i sjøkanten
- Badestrand 150 meter unna

Beliggenhet

Lysaker Brygge er et kombinert bolig- og næringsprosjekt beliggende helt ned mot vannkanten på Lysaker. Det består av nyere (2004-05 leilighetsbygg opp til 6. etasjer, fordelt rundt koselige tun. Lysaker Brygge vant Statens Byggeskikkpris for 2004 og den internasjonale og prestisjetunge byggherreprisen FIABCI Prix d`Excellence for 2006 i kategorien Residental. Lysaker Brygge var det eneste europeiske prosjektet som nådde opp i kåringen.

Leiligheten har en fantastisk og unik beliggenhet, rett ved sjøen. Badestrand ligger i umiddelbar nærhet, ca. 150 m fra boligområdene på Lysaker Brygge. Flotte turområder og badestrender som Sollerudstranden like ved og Lysakerelva med fine turstier, samt fiskemuligheter. Selve bryggen kan i dag by på personlig trener, italiensk restaurant, kafé, velværesenter, dagligvarebutikk, båt-fiske -og dykkerutstyrsforretning, bade- og kajakkbrygge, båttransport til Nesoddtangen m.m. Mulighet for å legge til med båt ved bryggekanten rett utenfor inngangsdøren til leiligheten.

Gangavstand til bl.a. Telenor/Telenorarena og det nye hovedkontoret til Aker Kværner. Området er i spennende vekst med en rekke ny-oppføringer og økt etterspørsel på både boliger og lokaler. I oktober 2014 åpnet Norges mest miljøvennlige kjøpesenter på hele 24.000 kvm på Fornebu.

Meglere

Portrettbilde av Henning Huse

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Henning på e-post
huse@sem-johnsen.no

Kontakt Henning på telefon
45 51 97 50

Henning er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i juni 2015, og startet sin karrière som backoffice gjennom studietiden hos Krogsveen på Tjuvholmen. Deretter ble han eiendomsmegler og partner hos Nordvik & Partners på Frogner. Gjennom sin karrière har han bistått i over 500 boligsalg, hvorav hovedandelen er bruktboliger i selskapets primærområder samt prosjekterte boliger under oppføring.

Henning har i over fem år arbeidet med egen portefølje og som co-megler for en av selskapets mest omsettende meglere i høyprissegmentet, Jan Fredrik Bonde. Sammen utgjør de et team med bred erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon.

Henning er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika. Han blir beskrevet som en lojal, tillitvekkende og tilgjengelig eiendomsmegler.

Les mer