Madserud allé 20

Madserud allé 20

Prisantydning 22.000.000,-
Omkostninger 551.842,-
Totalpris 22.551.842,-
P-rom 221m2
Byggeår 1966
Soverom 6
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Jan Fredrik Bonde

Thomas Lerstadgrind

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Thomas Lerstadgrind

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  733m2
 • Bruksareal
  229m2
 • Ligningsverdi
  3.705.247,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

MADSERUD ALLÉ - Enebolig med svært attraktiv og barnevennlig beliggenhet. Solrik og inngjerdet hage. Moderniseringsbehov.

Høydepunkter

Velkommen til Madserud allé 20 - En enebolig med svært attraktiv, barnevennlig og sentral beliggenhet rett ved Vigelandsparken.

Her har du muligheten til å sikre deg en attraktiv eiendom med stort potensial. Boligen har moderniseringsbehov, så her kan du skape ditt eget hjem!
•Positive tilbakemeldinger fra byantikvar og Oslo plan og bygg.
•Attraktivt, barnevennlig og sentral beliggenhet rett ved Vigelandsparken.
•Eiendommen sogner til Skøyen skole.
•God offentlig kommunikasjon.
•Skap din egen drømmebolig.
•Moderniseringsbehov.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget attraktivt, barnevennlig og sentralt boligområde på Skøyen/Madserud. Her bor du rett ved Frognerparken og gode kollektivtilbud, samtidig som området oppleveves som stille og tilbaketrukket. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er også nærhet til lekeplass, fotballbane, stort tennisanlegg, ridesenter og treningssenter m.m.

Boligen har også kort gangavstand til den Engelske Park og Frognerparken. Sistnevnte er med sine 467 mål den klart største parken i Oslos indre by. Parken inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken av Gustav Vigeland. Sør i parken ligger Oslos Bymuseum, mens i øst ligger populære Frognerbadet og Frogner stadion. Bygdøy ligger også i gangavstand med nydelig turterreng og fine badeplasser. Om vinteren er det i tillegg oppkjørte skispor i Frognerparken og på Bygdøy.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Meny, Kiwi og Coop Mega. Karenslyst allé på Skøyen fremstår som en av byens mest ekspanderende og populære gater med et rikt og spennende utvalg av mote, interiør, kafé/restaurant, etc. Her finner du Brødbakerne, Joe & The Juice, Tårnhuset, samt mateventyret Maschmanns Matmarked - et ferskvaremarked med brasseri, grill, bakeri og pizzeria.

Meglere

Portrettbilde av Jan Fredrik Bonde

Jan Fredrik Bonde

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Jan Fredrik på e-post
bonde@sem-johnsen.no

Kontakt Jan Fredrik på telefon
95 14 79 57

Bonde har mer enn 30 års erfaring fra meglerbransjen, er utdannet fra juridisk fakultet i Oslo samt BI. Bonde har blant annet jobbet i NOR eiendomsmegling (DNB) og Adv. Ek, hvor han gjennom de fleste år var den mestselgende megler. Bonde har forestått salg av alle typer eiendommer og har meget god kompetanse i Oslo vest, Bærum og på Nordstrand.

Bonde har gjennomført mer enn 4000 omsetninger og har i løpet av de 15 siste årene vært en av de mestselgende eiendomsmeglere i høyprissegmentet.

Erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon borger for gode salgsresultater.

Les mer
Portrettbilde av Thomas Lerstadgrind

Thomas Lerstadgrind

Eiendomsmeglerfullmektig

Kontakt Thomas på e-post
tle@sem-johnsen.no

Kontakt Thomas på telefon
47 63 22 49

Thomas er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2019, og har jobbet som trainee i Trondheim hos Heimdal Eiendomsmegling fra 2016-2019. Fra juni 2019 har han arbeidet som eiendomsmeglerfullmektig med egen portefølje frem til 01.01.21. Han har bistått med totalt over 400 boligtransaksjoner, både bruktbolig og prosjekterte boliger. Thomas arbeider som co-megler for en av de mestselgende eiendomsmeglere, Jan Fredrik Bonde, samtidig som han jobber med egen portefølje.

Av tidligere kunder kommer det frem at Thomas er en hyggelig, ærlig og hardtarbeidende eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.