MAJORSTUVEIEN 5

MAJORSTUVEIEN 5

Prisantydning 4.950.000,-
Omkostninger 142.302,-
Totalpris 5.226.807,-
P-rom 55m2
Byggeår 1967
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Megler: Kristine Grønn

Ingrid Husby

Eiendomsmegler

Megler: Ingrid Husby

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.283,-
 • Fellesformue
  17.305,-
 • Fellesgjeld
  134.505,-
 • Ligningsverdi
  1.360.959,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Nyoppusset leilighet med svært attraktiv og sentral beliggenhet. To romslige soverom. Felles hage. Perfekt utleieobjekt.

Høydepunkter

- Fantastisk beliggenhet et kvartal fra Bogstadveien og i gangavstand til resten av byen.
- Lave fellesutgifter m/fyring og varmtvann inkludert.
- Leiligheten ble omfattende pusset opp i 2019.
- Lekkert baderom med tidsriktig innredning.
- Arealeffektiv planløsning.
- To romslige soverom.
- Opplegg for vaskemaskin på badet samt vaskeri i underetasjen.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt, urbant og meget ettertraktet boligområde på Majorstuen i Oslo. Eiendommen har umiddelbar nærhet til et rikt servicetilbud og yrende bymiljø. En kort spasertur fra boligen finner man nemlig Bogstadveien, som tilbyr de aller fleste forretninger man har behov for. Bogstadveien har fått en make- over de siste årene, og fremstår nå som en attraktiv og moderne shoppinggate med eksklusive butikker så vel som kjente kjedebutikker og anerkjente forretninger.

Det er kort vei til idylliske Frognerparken og hvor man finner kunst og kultur i Vigelandsanlegget, fotballbaner, tennisanlegg og populære Frognerbadet. Det er også kort gangavstand til Bislettbadet, samt både Slottsparken og St. Hanshaugen Park, noe som byr på gode rekreasjonsmuligheter. Flotte Colosseum kino ligger også i nærområdet og byr på god underholdning.

Leiligheten ligger midt i smørøyet samtidig som man er skjermet fra bylarmen. I umiddelbar nærhet i sitt eget nabolag finner man en rekke spisesteder, matbutikker og Vinmonopolet. Skal man på reise er har tilgang til det meste av kollektivt tilbud og har derfor utallige muligheter for å komme seg dit man måtte ønske. Man finner Uranienborg Flerbrukshall, Steinerskolen og flere barnehager i området.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Meny, Matkroken og Kiwi.

Meglere

Portrettbilde av Kristine Grønn

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Kontakt Kristine på e-post
kg@sem-johnsen.no

Kontakt Kristine på telefon
48 26 75 20

Kristine har over 18 års erfaring som eiendomsmegler. Hun startet hos Sem & Johnsen i januar 2021, og har før det jobbet som eiendomsmegler og daglig leder hos DNB Eiendom, avd Ullevål.

Kristine har de 12 siste årene i DNB Eiendom vært en av de mest omsettende meglerne og innehar også selskapets omsetningsrekord. Diverse utmerkelser og priser på høy kundetilfredshet har hun gjennom årene også mottatt. Kristine beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og tilstede under hele salgsprosessen, og er kjent for å jobbe hardt og dedikert for kundene sine.

Kristine er godt kjent i Oslo og på Romerike, og har tradisjonelt hatt et spesielt fokus på Ullevål, Berg, Tåsen, Brekke og Sogn/Nordberg.

Motto: Flest på visning gir best pris!

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.