MARIDALSVEIEN 8A, leil. 203

MARIDALSVEIEN 8A, leil. 203

Prisantydning 6.890.000,-
Omkostninger 78.178,-
Totalpris 6.968.178,-
P-rom 72m2
Byggeår 2021
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Megler: Helene Røgler

Kort om eiendommen

Maridalsveien 8, Fredensborg - Nyoppført og innflyttingsklar 3-roms med balkong. Element arkitekter. Lave omkostninger!

Beliggenhet

Eiendommen har en svært attraktiv og sentral beliggenhet i Maridalsveien 8 på Fredensborg nær Oslo sentrum med umiddelbar nærhet til alle byens fasiliteter og servicetilbud. Herfra er det få minutters gange til både Grünerløkka, Vulkan, St. Hanshaugen og Oslo sentrum.

Nærheten til nettopp Grünerløkka og Vulkan gir deg svært enkel tilgang til et bredt utvalg av sosiale samlingsplasser, serveringssteder og kulturelle opplevelser. På få minutter er du innenfor dørene på Mathallen der spennende råvarer selges over disk på gamlemåten. Her ligger også BAR Vulkan, Dögnvill Bar & Burger og Fyrhuset Kuba som alle inviterer til sosiale hyggestunder. Hverdagslige innkjøp kan du enkelt utføre ved nærbutikkene KIWI og REMA1000. Like om hjørnet finner du Blå, byens kanskje mest renommerte scene for jazz og electronica. Stedet har etter eget utsagn også Oslos fineste uteservering. Besøk også DogA, Norsk Design- og Arkitektursenter, med skiftende design- og arkitekturutstillinger i tillegg til debatter og aktiviteter for barn.

Gode restauranter i nærområdet inkluderer kritikerroste Bon Lío og Chez Colin og Kontrast. Rimelig pizza får du på Den gode café, mens Døgnvill Bar & Burger er blant byens beste burger joints. Foretrekker du å spise inne, er det både thai, sushi, indisk og vegansk å få kjøpt i gatene omkring. Noen få kvartaler lenger ned venter Torggata, byens nye trendgate som er renovert, pyntet opp og forfrisket med en rekke nye spisesteder og butikker.

Det er flere parker og turmuligheter i nærområdet. Rett på andre siden av Akerselva ligger nye Nedre Foss Park, et helt nytt og flott uterom med stort gressområde og mulighet for å slappe av i solen tett på elven. Gangveiene langs Akerselva kan du følge videre helt opp til Maridalsvannet om du vil, og er i tillegg ypperlige for hverdagslige treningsturer - året gjennom.

Megler

Portrettbilde av Helene Røgler

Helene Røgler

Eiendomsmegler

Kontakt Helene på e-post
hr@sem-johnsen.no

Kontakt Helene på telefon
97 77 66 80

Helene har jobbet med prosjektmegling siden 2014 og var ferdig med sin utdannelse på BI sommeren 2015. Helene er meget kvalitetsbevisst og ble utmerket som årets eiendomsmeglerstudent i sitt kull. Helene er en pliktoppfyllende, positiv og ryddig ung dame som alltid har et smil på lur.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.