MARKALLEEN 35

MARKALLEEN 35

Prisantydning 5.000.000,-
Omkostninger 140.642,-
Totalpris 5.140.642,-
Boligtype Boligtomt
Eierform Selveier
Solgt

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Simon Skjeldal Andresen

Kort om eiendommen

STABEKK - Eneboligtomt på over ett mål med godkjent rammetillatelse for funkishus med utleiedel - Gode solforhold

Beliggenhet

Markalleen ligger i et veletablert boligområde på nedre del av Stabekk og ligger sentralt i østre del av Bærum. Det er ca 4-6 min. gange til Stabekk togstasjon og toget bruker ca 10 min. til Oslo Sentrum. I tillegg 3-4 min. gange til bussavgang til Oslo og retning Sandvika og Asker.

Det er gangavstand til Lysaker barneskole, Ramstad ungdomsskole og Bærum Montessoriskole. Nærmeste skoler for videregående er Nadderud og Stabekk. På Bekkestua finnes både den Internasjonale skole (Oslo International School), Steinerskolen og NTG. Det finnes også flere barnehager i nærheten.

I sentrum av Stabekk finner du matbutikk, Baker Hansen, Jeppes, apotek, post, samt butikker som Bolina interiør og Brødrene Kolstad etc. Det er også kort avstand til Høvik senter med matbutikk og bl.a flere klesbutikker. Det er nærhet til både Bekkestua og Sandvika med serviceutvalg, hyggelige kafeer og restauranter.

Det er kort gangavstand til fine turmuligheter langs kyststien og videre til Sarbuvollen og Veritasstranda med badeplasser og båthavn. Populære Strand restaurant ønsker velkommen, rett i strandkanten, med hyggelige lokaler. Fin sykkelavstand til Fornebulandet hvor du har flere muligheter når det kommer til fysisk aktivitet for små og store. Her er badestrender, parkarealer, flere lekeplasser, curlingbane, fotballbaner, golfhall, sandvolleyballbaner og tennisbaner. Det går også en rekke sykkelstier utover Fornebu området.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter vil først bli fastsatt av kommunen når eiendommen er bebygd og koblet til vann og avløp mm. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Megler

Portrettbilde av Simon Skjeldal Andresen

Simon Skjeldal Andresen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Simon Skjeldal på e-post
ssa@sem-johnsen.no

Kontakt Simon Skjeldal på telefon
99 54 44 80

Simon er født og oppvokst i Bærum, og han både bor og jobber på Bekkestua. Han er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har nå jobbet som eiendomsmegler siden 2008. God erfaring med brukt- og nyboliger.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.