MESSEPROMENADEN 2

MESSEPROMENADEN 2

Prisantydning 4.800.000,-
Omkostninger 132.792,-
Totalpris 4.932.792,-
P-rom 51m2
Byggeår 2005
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Megler: Kristine Grønn

Christer Holmen

Eiendomsmegler

Megler: Christer Holmen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.665,-
 • Fellesformue
  11.887,-
 • Ligningsverdi
  1.240.297,-
 • Energimerke
  C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Lys og praktisk leilighet med solrik balkong, heis og felles takterrasse med fantastisk utsikt. Mulighet for parkering.

Høydepunkter

- 6 kvm balkong med utsikt i flere retninger.
- Heis.
- Store vindusflater.
- Kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Romslig soverom.
- Hovedsoverom med omkledningsrom.
- Disponibel kjellerbod.
- Sentralfyranlegg basert på fjernvarme.
- Balansert ventilasjon.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget attraktivt, sentralt og populært boligområde på Sjølyst i Oslo, der du finner alt du måtte trenge. Det er kort vei til et rikt utvalg av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, rekreasjonsmuligheter og badeplasser.

Karenslyst allé fremstår som en av byens mest ekspanderende og populære gater med et rikt og spennende utvalg av mote, interiør, kafé/restaurant, vinmonopol, legeklinikk og treningssenter som Evo og SATS. Her finner du også Brødbakerne, Joe & The Juice, samt mateventyret Maschmanns Matmarked - et ferskvaremarked med bakeri og pizzeria. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi, Meny og Coop Mega.

Skøyen stasjon ligger få meter unna til fots og har åtte lokaltog ruter, samt regiontog og flytog. Du finner også bra kollektivtransport med buss og trikk. Det er også gang- og sykkelavstand til blant annet Frogner og sentrum.

Bygdøy ligger også i gang- og sykkelavstand, med museer, nydelig turterreng og fine badeplasser. Det er sykkelsti langs Frognerkilen inn til Aker Brygge og ut langs Bestumkilen mot Sandvika, samt kort vei til lysløyper på Frognerseteren. Fra boligen er det også kort vei til idylliske Frognerparken, som med sine 467 mål er den klart største parken i Oslos indre by. Parken inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken av Gustav Vigeland. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum, og i øst ligger populære Frognerbadet og Frogner stadion.

Meglere

Portrettbilde av Kristine Grønn

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Kontakt Kristine på e-post
kg@sem-johnsen.no

Kontakt Kristine på telefon
48 26 75 20

Kristine har over 18 års erfaring som eiendomsmegler. Hun startet hos Sem & Johnsen i januar 2021, og har før det jobbet som eiendomsmegler og daglig leder hos DNB Eiendom, avd Ullevål.

Kristine har de 12 siste årene i DNB Eiendom vært en av de mest omsettende meglerne og innehar også selskapets omsetningsrekord. Diverse utmerkelser og priser på høy kundetilfredshet har hun gjennom årene også mottatt. Kristine beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og tilstede under hele salgsprosessen, og er kjent for å jobbe hardt og dedikert for kundene sine.

Kristine er godt kjent i Oslo og på Romerike, og har tradisjonelt hatt et spesielt fokus på Ullevål, Berg, Tåsen, Brekke og Sogn/Nordberg.

Motto: Flest på visning gir best pris!

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.