Messepromenaden 5

Messepromenaden 5

Prisantydning 4.950.000,-
Omkostninger 131.342,-
Totalpris 5.081.342,-
P-rom 46m2
Byggeår 2005
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.996,-
 • Fellesformue
  19.299,-
 • Ligningsverdi
  1.114.123,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

SJØLYST - 2 - Roms selveier med heis, peis, garasje, balkong og fjordutsikt

Høydepunkter

Lys og tiltalende 2 roms selveier i 4 etg. med garasjeplass, heis, gasspeis og innglasset balkong med fjordutsikt til Bestumkilen. Leiligheten har en god intern beliggenhet, og standard fra 2005 som bærer preg av forsiktig bruk av en voksen eier. Leiligheten er nylig malt opp. Hvit kjøkkeninnredning med hvitevarer, og nøytralt flisvalg på bad, dusjnisje og vaskemaskin som medfølger. Romslig kjellerbod og egen garasjeplass med heis opp til leilighetsplan. Meget sentralt og tilbaketrukket i grønne omgivelser med kort vei til buss, tog, en rekke nærbutikker, treningsanlegg og hyggelige spisesteder. Turvei rett utenfor boligen og inn i Kongeskogen ut langs sjøen på Bygdøy. Sykkel og gangavstand til Akerbrygge og sentrum.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Sentral beliggenhet mellom Bygdøylokket og Skøyen, i grønne, frodige omgivelser med utsikt til Bestumkilen. Leiligheten ligger i 4 etg. med garasje og heis. Flott turterreng langs sjøen rett utenfor boligen. Skøyen er et stort knutepunkt med et stort utvalg av hyggelige nærbutikker, postkontor, spisesteder, vinmonopol, buss og togstasjon. Gangavstand til Frognerparken, Bygdøy med badestrender og sentrum.

Matrikkel

Gnr. 3 bnr. 641 snr. 23 orgnr. 989821385 i Oslo kommune

Adresse

Messepromenaden 5
0279 Oslo
4. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

4 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.