MIDDELTHUNS GATE 25A

MIDDELTHUNS GATE 25A

Prisantydning 10.500.000,-
Omkostninger 285.842,-
Totalpris 10.798.186,-
P-rom 101m2
Byggeår 1999
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Megler: Kristine Grønn

Ingrid Husby

Eiendomsmegler

Megler: Ingrid Husby

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  5.074,-
 • Fellesformue
  17.223,-
 • Fellesgjeld
  12.344,-
 • Ligningsverdi
  2.167.219,-
 • Energimerke
  E – rød

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN - Attraktiv leilighet med svært sentral beliggenhet. Heisadkomst, hyggelig balkong og garasjeplass. Moderniseringsbehov.

Høydepunkter

- Innholdsrik leilighet med attraktiv beliggenhet
- Utgang til balkong med flott utsyn til Frognerparken og nærområdet
- Leilighet med moderniseringsbehov
- Tre soverom og to bad
- Hyggelig gasspeis i stuen
- Innvendig bod og kjellerbod på ca. 5 kvm
- Parkering i felles garasjeanlegg
- Direkte tilgang til matbutikk fra garasjeanlegget
- Umiddelbar nærhet til servicetilbud, offentlig kommunikasjon og parkområder
- Frognerparken rett over gaten med fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet i Middelthuns gate 25 A med Frognerparken, Frogner stadion og Frognerbadet som nærmeste nabo. Colosseum Park ligger sentralt plassert på Majorstuen, med alle tenkelige servicetilbud som Colosseum kino, restauranter, butikker (Centra), Elixia og offentlig kommunikasjon m.m. i kort gangavstand. Fra eiendommen er det kort vei til Bogstadveien, en av Norges mest populære handlegater. Her med sitt mylder av hyggelige fortauskaféer, trendy restauranter, barer, og ikke minst et fantastisk godt utvalg av populære moteforretninger. Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien fra Majorstuen ned forbi Slottet ankommer man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 15-20 minutter.

Frognerparken gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Den umiddelbare nærheten til Frognerparken, Frognerbadet, Frogner stadion, Frogner tennisanlegg m.m. gjør området til et svært attraktivt sted å bo. For øvrig er det kort vei til Vestkanttorget.

Kort spasertur til Majorstukrysset som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Her finnes det mange muligheter for å forflytte seg rundt til andre deler av Oslo by. Her kan man benytte seg av T-bane, trikk og buss samt taxiparkering like ved.

Meglere

Portrettbilde av Kristine Grønn

Kristine Grønn

Eiendomsmegler/ Partner

Kontakt Kristine på e-post
kg@sem-johnsen.no

Kontakt Kristine på telefon
48 26 75 20

Kristine har over 18 års erfaring som eiendomsmegler. Hun startet hos Sem & Johnsen i januar 2021, og har før det jobbet som eiendomsmegler og daglig leder hos DNB Eiendom, avd Ullevål.

Kristine har de 12 siste årene i DNB Eiendom vært en av de mest omsettende meglerne og innehar også selskapets omsetningsrekord. Diverse utmerkelser og priser på høy kundetilfredshet har hun gjennom årene også mottatt. Kristine beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og tilstede under hele salgsprosessen, og er kjent for å jobbe hardt og dedikert for kundene sine.

Kristine er godt kjent i Oslo og på Romerike, og har tradisjonelt hatt et spesielt fokus på Ullevål, Berg, Tåsen, Brekke og Sogn/Nordberg.

Motto: Flest på visning gir best pris!

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.