MØLLERGATA 50

MØLLERGATA 50

Prisantydning 3.900.000,-
Omkostninger 119.542,-
Totalpris 4.019.542,-
P-rom 48m2
Byggeår 2005
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Christer Holmen

Eiendomsmegler

Megler: Christer Holmen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.016,-
 • Fellesformue
  52.912,-
 • Ligningsverdi
  1.133.652,-
 • Energimerke
  C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Attraktiv 2-roms eierleilighet med balkong, mulighet for garasje , heis, Vv & Fyr. Inkl i felleskostnadene.

Høydepunkter

Sentral og populær beliggenhet.
Balkong på ca 4 kvm med utgang fra stue.
Felles takterrasse.
Arealeffektiv planløsning.
Lys leilighet med store vindusflater.
Varmt vann og fyring inkludert.
Mulighet for å kjøpe biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.
Heis.
Hjemmeside: www.fs1.no

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i et populært område midt på Fredensborg/sentrum i bydel St.hanshaugen. Omkringliggende bebyggelse består i all hovedak av nyere blokkbebyggelse og med bygårder fra århundreskifte i kvartalsbebyggelse.Kvartalet ligger nær Akerselva og få minutters gange fra Karl Johans gate. Du har hele sentrum med alle tilbud du kan tenke deg rett utenfor døren.

I direkte nærhet finner du flere kjente matvarebutikker. Kiwi er den nærmeste og ligger i samme kvartal. Et par minutter unna ligger Torggata med et fantastisk utvalg av mindre matbutikker der du finner et spennende utvalg av ferske grønnsaker og råvarer. Kort gangavstand til Vulkan med populære Mathallen samt flere spise- og utesteder og treningssenter. St. Hanshaugen med spesialbutikker som Gutta på Haugen. Ca. fem-ti minutters gange til Grünerløkka med et pulserende liv, kaféer, butikker, utesteder og hyggelige Birkelunden. Kort vei til Sagene, Toshov, Bislett og Majorstuen med butikker, utesteder med mer.

Nærhet til skoler og barnehager. Flotte grøntarealer i nærområdet, som blant annet Ilaparken og parken på St. Hanshaugen. Gode turmuligheter ved Akerselva Miljøpark hvor det går sammenhengende gang- og sykkelsti gjennom Nydalen og helt opp til Maridalen.

Svært godt kollektivtilbud med busstopp rett ved til 34 og 54 bussen. Trikk i Hausmannsgate, ved Stortorget eller i Storgata. T-banen fra Stortinget/ Akersgata.

Meglere

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.