MUNTHES GATE 27

MUNTHES GATE 27

Prisantydning 13.950.000,-
Omkostninger 333.122,-
Totalpris 14.283.122,-
P-rom 144m2
Byggeår 1932
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    6.000,-
  • Ligningsverdi
    2.626.550,-
  • Energimerke
    F – gul

Kort om eiendommen

Topp bel.eierleil. med meget solrik balkong - nydelig utsikt/utsyn - 3 store soverom - Stille, men sentralt

Høydepunkter

Lys, meget delikat, påkostet og gjennomgående designleilighet med god planløsning og solrik balkong, beliggende i 3. boligetasje.

Fra leiligheten og balkongen er det nydelig utsyn/utsikt mot lavbebyggelse og mye grønt.

Leiligheten ble ombygget/oppgradert i 2007, og videre i 2012 i regi av tidligere eier og i samarbeid med arkitekt Vera Wyller. Det er gjennomgående god standard med spesialdesignede bad og toalettrom. Rikelig med spesialproduserte/tilpassede skap, innredninger og garderobeløsninger. Takhøyde opp mot ca. 2,7 meter.

Leiligheten omfattes av entré med garderobe, stue/spisestue med peis og utgang til balkongen, kjøkken med spiseplass, tre soverom, stort baderom/wc (i tilknytning til hovedsoverommet), dusjbad og separat toalettrom.

Særdeles attraktiv og rolig beliggenhet i vakre omgivelser på Frogner, mellom Eckersbergs gate og Tidemands gate, rett ved Vestkanttorget (Amaldus Nielsens Plass).

Leiligheten har eksklusiv disposisjonsrett til tre boder på hovedinngangsplan.

Beliggenhet

Særdeles attraktiv og rolig beliggenhet i vakre omgivelser på Frogner, mellom Eckersbergs gate og Tidemands gate, rett ved Vestkanttorget (Amaldus Nielsens Plass). Meget solrik balkong med nydelig utsyn/utsikt mot lavbebyggelse og mye grønt.

Det er kun få minutters spaseravstand til Frognerparken, nærbutikk rett rundt hjørnet og flere barnehager i området. Det er for øvrig kort vei til Majorstuen, offentlige kommunikasjoner, hyggelige kaféer samt forretninger av ulike slag.

Nærområdet består i hovedsak av flotte Frognergårder fra ulike tidsepoker med grønne forhaver.

Tidligere het Munthes gate Bernt Ankers gate, men fikk sitt nåværende navn i 1879 etter Gerhard Munthe (bl.a. norsk historiker og kartograf).

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.