NADDERUDVEIEN 113

NADDERUDVEIEN 113

Prisantydning 3.100.000,-
Omkostninger 91.042,-
Totalpris 3.191.042,-
P-rom 35m2
Byggeår 1961
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Petter Johnsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Petter Johnsen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.100,-
 • Fellesformue
  55.851,-
 • Ligningsverdi
  675.437,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

EIKSMARKA - Arealeffektiv selveier m/lett adkomst og 11 kvm veranda. Kort gangavstand til buss og T-bane. Oppussingsbehov.

Høydepunkter

Hyggelig og arealeffektiv selveier
Flott leilighet for førstegangskjøper
Lett adkomst, få trapper
Stor og overbygget veranda med lite innsyn
Store fellesarealer
Trafikkstille beliggenhet
Mye bodplass
Fellesutgifter som inkl. fyring og v.vann

Kort gangavstand til:
T-bane, buss og flybuss
Nærbutikk
Turområder

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til på hyggelige Lijordet på Eiksmarka ved Østerås. Like utenfor leiligheten finner du buss som tar deg til Bekkestua, Sandvika og Oslo sentrum (m/bytte av buss). I tillegg er det stoppested for nattbuss fra Oslo og flybuss like utenfor. Det er også få minutters gange til T-bane som tar deg til Oslo sentrum på ca. 15 minutter.

Østerås kjøpesenter ligger i gangavstand fra boligen, og her finner du bl.a. Meny, apotek, vinmonopol, helsekost, skobutikk, bokhandel m.m. På senteret er det også treningsstudio, legesentre og en rekke andre helsetilbud.

Rema 1000 ligger kun noen minutter fra leiligheten, og du finner søndagsåpen Joke-butikk med post i butikk i Eiksveien.

Eiksmarka senter som ligger ca. 20.min unna har også et variert tilbud av forretninger og helsetilbud. Her er også det hyggelige lokale spisestedet La Pinsa, samt Domino`s Pizza og Sabi Sushi .

Nærområdet kan by på flere sports- og rekreasjonsmuligheter, med bl.a. flere golfbaner, tennisbaner og fotballbaner innen gangavstand. Forøvrig kort vei til bærumsmarka med flotte turmuligheter både sommer og vinter, her kan turene starte like utenfor inngangsdøren. Vinterstid er det kilometervis med oppkjørte skiløyper og egen lysløype i nærområdet, og sommerstid fine tur- og sykkelstier. For golfentusiaster er det kort avstand til Haga og Grini golfbaner.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.