Nåkkves vei 1

Nåkkves vei 1

Prisantydning 4.000.000,-
Omkostninger 6.732,-
Totalpris 4.564.732,-
P-rom 81m2
Byggeår 1977
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Finn Bragnes

Iga Okon

Eiendomsmegler

Megler: Iga Okon

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  6.826,-
 • Fellesformue
  11.559,-
 • Fellesgjeld
  558.000,-
 • Ligningsverdi
  1.094.499,-
 • Energimerke
  B – lysegrønn

Kort om eiendommen

TVEITA - 3-roms endeleilighet med oppussingsbehov! Kveldssol på balkongen | Garasjeplass | Heis| fyring og v.v inkl. i felleskost

Høydepunkter

Dette er en stor og lys 3-roms hjørneleilighet med utsikt utover Oslo både by og fjord. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje med gode lysforhold. Det medfølger en garasjeplass.
Boligen fremstår moden for renovering og vedlikehold.

Kort fortalt:
- Stor 3-roms med balkong
- Endeleilighet med kveldssol på balkongen
- Garasjeplass
- Kabel-TV, fibernett og fellesvaskeri inkl.
- Felles takterrasse
- Veldrevet borettslag
- Fellesvaskeri
- Kjølerom i gang med skap til hver leilighet i etasjen
- Kun få minutters gange til T-bane og sentrum
- Gangavstand til Østmarka med turterreng, lysløyper og badevann
- Egen bod på fellesområder

Beliggenhet

Attraktiv og sentral beliggenhet på Tveita med nærhet til offentlig transport, butikker og marka. Tveten gård ligger i nabolaget, og her finnes både søndagskafé og et omfangsrikt kulturliv, noe som gjør gården til et fint møtested for alle aldre. Store flotte grøntområder, parkmessig opparbeidet ved vakre Nordre Skøyen Hovedgård. 10 min å gå til Hellerud klatrefelt og buldring i Østmarka.

Østmarka byr på fantastiske turmuligheter, enten til fots, på sykkel eller ski. Et populært utfartsområde med flere bade- og fiskevann, lysløyper, sykkelstier, samt markastuer som byr på servering. I tillegg anbefales Østensjøvannet med sine flotte turstier og rike fugleliv, med over 200 forskjellige fuglearter. Området rundt Østensjøvannet har vært vernet som naturreservat siden 1992 og er et av bydelens mest brukte tur- og rekreasjonsområder. Ulsrudvannet og Nøklevann har fine badeplasser og fritidstilbud året rundt. I Østmarka finner du også Østmarksetra og Rustadsaga som er naturlige samlingspunkter. Kombinasjonen av god infrastruktur i nærområdet, og nærhet til tur- og rekreasjonsområder gjør dette området til et spesielt godt bomiljø for folk i alle aldre.

Meglere

Portrettbilde av Finn Bragnes

Finn Bragnes

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Finn på e-post
fbr@sem-johnsen.no

Kontakt Finn på telefon
91 31 58 18

Finn har arbeidet som boligmegler siden 1990, med hovedfokus på salg av nye boliger siden 1992: 10 år i OBOS (siste år som leder av nybyggavdeling), 10 år i Gjensidige NOR som ble innfusjonert med DNB Nybygg, 3 år hos Privatmegleren (salg og markedsansvarlig nybygg), nå i Sem & Johnsen som prosjektmegler. Finn er valgt til å ha megleransvar for store utbygginger som Pilestredet Park, Fornebu (Rolfsbukta, Koksabukta og Storøya), Krydderhagen på Hasle m.m.


Les mer
Portrettbilde av Iga Okon

Iga Okon

Eiendomsmegler

Kontakt Iga på e-post
io@sem-johnsen.no

Kontakt Iga på telefon
91 99 48 84

Iga ble uteksaminert fra Handelshøyskolen BI Oslo i 2017 og har spesialisert seg innenfor salg av nybygg siden 2018.
I løpet av disse årene har hun bistått i mer enn 1 000 bolighandler i Oslo og omegn sammen med ulike utbyggere.

Kvaliteter som legges til grunn for hennes arbeidsmetodikk er dedikasjon, positiv energi og en god gjennomføringsevne. Iga beskrives av sine kunder som meget serviceinnstilt og hardtarbeidende lagspiller. Hennes fokus er å jobbe strukturert med et stort engasjement for kundene sine.

Iga tar for tiden, på deltid ved siden av full jobb, en master i eiendomsutvikling på NMBU. Dette for å fordype seg ytterligere i eiendomsutviklingsfaget for gjennom dette å kunne gi kundene enda bedre råd og veiledning i planlegging av prosjektene.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Nåkkves vei 1? Klikk her